pagina's op Sportentrainer.nl

3 verrassende feiten over klanten en leden werven voor sportaanbieders

4 maart 2016

1) (Personal) trainers, sportverenigingen en sportscholen kunnen op www.sportentrainer.nl kosteloos vindbaar zijn voor nieuwe klanten en leden oftewel mensen die sport zoeken. Klanten en leden werven was nog nooit zo makkelijk! Met deze persoonlijke 'sport' pagina ben je ook vindbaar in google. Mensen die sport zoeken vullen hun postcode in op de website en dan komen alle pagina's van (personal) trainers, sportverenigingen en sportscholen die bij hen in de buurt gevestigd zitten, naar voren.

Mensen die 'sport zoeken' zijn een grotere doelgroep dan je op voorhand zou denken, namelijk:

1) Mensen die net verhuisd zijn
2) Mensen die wisselen van sport
3) Mensen die een nieuwe sportieve uitdaging zoeken
4) Mensen die goedkoper willen sporten
5) Mensen die dichter bij huis willen sporten
6) Mensen willen sporten waar meer faciliteiten zijn
7) Mensen willen op een ander tijdstip sporten
8) Mensen willen met familie of vrienden kunnen sporten

En zo zou ik nog even door kunnen gaan, allemaal stuk voor stuk redenen waarom mensen van sport wisselen. Jij als (personal) trainer, sportvereniging of sportschool hebt het zelf in de hand. Maak kosteloos een (persoonlijke) pagina aan en vertel bijvoorbeeld wat jou uniek maakt? Of waarom klanten of leden voor jou moeten kiezen. Overtuig de sportzoekende mensen op jouw pagina en nodig ze uit voor een gratis proefles. Deze en nog meer opties zijn allemaal mogelijk met jouw pagina.

 

2) Je bent met deze pagina ook vindbaar in google! Het werd net al even tussen neus en lippen door vermeld maar dit houdt het volgende in. Wanneer je bijvoorbeeld een voetbaltrainer bent uit Haarlem en je geeft trainingen op locatie. Dan verschijn je hoog in google wanneer iemand het volgende in zou typen: 'voetbaltrainer haarlem' of 'voetbaltrainer haarlem die training verzorgt op locatie'. Ook lange zoektermen worden gewoon ingetikt op google, ga maar na wat je zelf intypt als je daadwerkelijk iets zoekt. Om gericht te zoeken gebruik je meestal meerdere zoekwoorden in bv. een zoekmachine als google.

 

klanten en leden werven

3) Wij van Sportentrainer.nl weten hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn in zoekmachines voor nieuwe klanten en leden. Op deze manier kost het even werk om een gratis pagina aan te maken, maar als die goed staat, vinden klanten en leden jou in plaats dat jij hun vindt. Makkelijker kan het niet en het is nog gratis ook, grijp deze kans!