Bootcamp

Redenen waarom je in 2017 (weer) moet gaan bootcampen

6 januari 2017

  • Wekelijks een gezellige groep
  • Leuke uitdagende trainingen
  • Fitter worden en energie krijgen
  • Nieuwe doelen behalen bv. afvallen

Heb je hier geen zin in? Blijf dan vooral op de bank zitten en houdt ongeveer 600 calorieën, per gemiste training, bij je. Bekijk de prijzen, trainers, oefeningen en meld je —>>>hier<<<— vrijblijvend aan voor een gratis proefles.

Heb je ooit besloten om te stoppen met bootcamp? Dan staat dit waarschijnlijk op nummer 1 van slechtste keuzes uit je leven ;) Natuurlijk kan je terugkomen op dit besluit en het voorjaar van 2017 is daar een uitermate geschikt moment voor! Woon je in Haarlem-Noord? Dan heb jij geluk, want daar is Bootcamp Haarlem actief en laat dat nou net de gezelligste groep van allemaal zijn. Als onderstaande redenen niet voldoende zijn om terug te komen op dit besluit weten wij het ook niet meer.

Goed voor je fitheid

Door 2 keer per week te bootcampen gaat jouw conditie zeker vooruit. En niet alleen jouw conditie wordt getraind, ook wordt hier gewerkt aan jouw kracht, lenigheid, coördinatie en mentale fitheid. Doelstellingen kunnen zijn: afvallen, spieropbouw bevorderen of je lachspieren trainen.

Minder kans op depressiviteit

Volgens meerdere onderzoeken hebben mensen die sporten minder kans op angststoornissen of depressies. Je fysieke gesteldheid gaat er dus niet alleen op vooruit maar bootcamp heeft ook mentale voordelen.

bootcamp haarlem

Je sociale leven krijgt een boost

Tijdens trainingen van Bootcamp Haarlem is effectiviteit van trainingen niet alleen een belangrijk aandachtspunt. Ook gezelligheid, lachen en plezierige trainingen staan centraal tijdens onze trainingen. Door lachend te sporten ontstaan sneller nieuwe vriendschappen. Had je ooit verwacht dat jouw nieuwe vriendschap van 2017 zo dicht in de buurt zou wonen?

Leukste, gezelligste en gaafste spel ter wereld

Dit is de belangrijkste reden om weer te gaan bootcampen. Het is gewoon heel leuk om te doen en iedereen kan eraan meedoen. Waar wacht je nog op? Vraag nu snel een gratis proefles aan bij Bootcamp Haarlem. Of als je bootcamp graag eens wilt ervaren, je bent van harte welkom :)

Voorjaarsactie!

Begin het voorjaar goed bij Bootcamp Haarlem. Hoe eerder je begint hoe meer resultaat en korting! Neem gratis deel aan een proefles. De actie werkt als volgt:

  • Meld je op 1 april dat je een 10 ritten strippenkaart aanschaft –> dan krijg je 30% korting op een strippenkaart van €50,00 plus €2,95 administratiekosten
  • Meld je op 2 april dat je een 10 ritten strippenkaart aanschaft –> dan krijg je 29% korting op een strippenkaart van €50,00 plus €2,95 administratiekosten
  • Meld je op 3 april dat je een 10 ritten strippenkaart aanschaft –> dan krijg je 28% korting op een strippenkaart van €50,00 plus €2,95 administratiekosten

ENZOVOORT :)

Bekijk de prijzen, trainers, oefeningen en meld je hier vrijblijvend aan voor een proefles bij Bootcamp Haarlem.