Outdoor training Haarlem

Bootcamp Haarlem

Wil je afvallen? Of werken aan je conditie? Neem een GRATIS PROEFLES Bootcamp! Meld je nu aan voor Bootcamp Haarlem minder dan 5 euro per les. De bootcamps zijn leuke effectieve outdoor trainingen in een groep van minimaal vier personen onder leiding van professionele trainers. Inmiddels zijn wij een groep gezellige sporters die wekelijks nieuwe uitdagingen aangaan ter verbetering van de gezondheid en algehele fitheid. Ook in de herfst en winter gaan wij gewoon door. Wekelijks gaan wij erop uit om de nodige calorieën te verbranden en fit te blijven.

 

Thessa (25jr): “Gemoedelijke sfeer met top begeleiders, de oefeningen zijn origineel en niet te vergelijken met wat je in de sportschool vindt.” 

 

Bootcamp Haarlem trainingen

Bootcamp behoort tot de top 10 sporten waarmee je de meeste calorieën verbrandt. De trainingen zijn gericht op afwisseling en plezier. Coördinatie, vetverbranding, conditie, kracht en lenigheid worden getraind aan de hand van oefeningen (in spelvorm) met attributen of eigen lichaamsgewicht. Iedereen kan in principe meetrainen op eigen niveau. Onze focus ligt natuurlijk ook op een goede leskwaliteit en oefeningen die correct worden uitgevoerd. De groep is vaak niet groter dan twaalf deelnemers, zodat onze trainers jou ook persoonlijk kunnen motiveren, corrigeren en begeleiden.

 

Frederiek (34jr): “De bootcamps zijn altijd een leuke uitdaging. Je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen maar als je even je dag niet hebt, kun je altijd je eigen tempo bepalen. Ik ga er elke keer met plezier naartoe en het geeft me de nodige energie.”

 

bootcamp haarlem 1

Locatie: Noordersportpark en omgeving (Haarlem Noord). Verzamelen @ Planetenlaan t.o. Dekamarkt op de parkeerplaats achter de Texaco.

Data: elke maandag en donderdag om 20.00 uur

Keertje proberen? Gratis proefles!
Daarna € 7,50- per losse les.
Rittenkaart 10 lessen voor € 65,00 (12 weken geldig).
Abonnement Brons voor € 20,- per maand (6 maanden geldig, 1x per week).
Abonnement Zilver voor € 32,- per maand (6 maanden geldig, 2x per week).
Abonnement Goud voor € 39,- per maand (6 maanden geldig, onbeperkt).

Extra info: zorg dat je een flesje water (drinken) bij je hebt en een handdoek is ook geen overbodige luxe. De bootcamp gaat in principe altijd door, behalve als er te weinig aanmeldingen zijn of het KNMI weercode geel of hoger aankondigt. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats achter de Texaco.

De lessen: we laten ons verrassen door obstakels die we op pleintjes tegenkomen zoals: trappen, heuvels, bankjes, paaltjes, stoepranden, grasveldjes, speeltuintjes etc. Ook nemen wij regelmatig de nodige attributen mee om jullie een leuke training te kunnen bieden. Wij zullen steeds opzoek gaan naar nieuwe bootcamp locaties in Haarlem om nieuwe uitdagingen in ons programma toe te kunnen passen.

Het rooster

Powered by Fitmanager

Bekijk onze andere outdoor workout: Kettlebell training.

 

bootcamp haarlem

 

 

 

 

 

 

 

Ton (45jr): “Leuke bootcamps met afwisselende locaties en oefeningen. Fijne trainers, een leuk clubje en steeds weer in een andere setting. De begeleiding is goed en daarbij goede adviezen bij de oefeningen, op een verantwoorde en deskundige wijze.”

 


 

Even voorstellen..:)

Wij gaan jullie begeleiden tijdens de bootcamp. De training bedenken wij zelf en is elke keer weer anders. Wij hebben ervaring met het aanbieden van bootcamp en vinden het geweldig om met verschillende doelgroepen te sporten.

Uit onderzoek blijkt dat sporten niet alleen voor plezier zorgt maar ook voor ontspanning. Bovendien blijken mensen die sporten lekkerder in hun vel te zitten. Wij geloven dat bootcamp goed is voor jouw algehele fitheid en mentale gesteldheid.

Dave Duijn (li): ‘ik vind het geweldig om mensen te coachen waardoor ze grenzen verleggen en nieuwe doelen halen’. Duncan Berends (re): ‘ik heb plezier in het overdragen van mijn passie, de gezondheid van mensen naar een nieuw level tillen is mijn missie’.

Bootcamp Haarlem

 

Marcel (51jr): “Al ben ik een van de oudere deelnemers, de bootcamp trainingen zijn goed voor mij. Het is voor alle leeftijden en ieder niveau. De trainers hebben elke training een afwisselend programma. Dat ik soms een beetje moet smokkelen hebben zij wel in de gaten maar dit wordt met humor opgelost. Daardoor ga ik, bijna ongemerkt, naar een betere conditie. Ik hoop de bootcamps nog lang vol te houden.”

 

Meld je hieronder vrijblijvend aan voor een GRATIS PROEFLES! 

 Maandag Donderdag


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

(Je kan ons hierboven ook een berichtje sturen als je meer informatie zou willen over onze bootcamps).

 Wil je nog meer van ons zien, check Bootcamp Haarlem dan op:
Facebook en Twitter

Door deelneming aan Bootcamp Haarlem ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Bootcamp Haarlem.


PS: Dit mis je als je niet komt bootcampen ;)

  • Wekelijks een gezellige groep
  • Leuke uitdagende trainingen
  • Fitter worden en energie krijgen
  • Nieuwe doelen behalen bv. afvallen

Heb je hier geen zin in? Blijf dan vooral op de bank zitten en houdt ongeveer 500 calorieën, per gemiste training, bij je.

 

 

Dit wil je niet missen!

Altijd als eerste op de hoogte van onze bootcamps in Haarlem, aanbiedingen & acties, het laatste nieuws en tips en tricks van professionals om fit te worden en te blijven.

Wij waarderen jouw privacy en gaan je niet spammen

 

 

 

 

bootcamp haarlem