Bootcamp Haarlem

Wil je een sterker lichaam? Een functioneler lichaam voor jouw dagelijkse activiteiten? Op een verantwoorde manier trainen? En dat allemaal in een leuke sfeer? Neem een GRATIS PROEFLES Bootcamp- / Kettlebell- of Circuittraining! Meld je nu aan voor Bootcamp Haarlem (BuitenFit) De personal trainingen (PT) of groepslessen zijn effectieve outdoor  trainingen. Inmiddels zijn wij een groep gezellige sporters die wekelijks nieuwe uitdagingen aangaan ter verbetering van de gezondheid en algehele fitheid. We trainen het hele jaar door, want wat is er lekkerder dan buiten sporten?? Wekelijks gaan wij erop uit om het lichaam functioneler en fitter te maken.

Thessa (28jr): “Gemoedelijke sfeer met top begeleiding, de oefeningen zijn origineel en niet te vergelijken met wat je in de sportschool vindt.” 

Bootcamp Haarlem trainingen

Bootcamp behoort tot de top 10 sporten waarmee je de meeste calorieën verbrandt. De trainingen zijn gericht op afwisseling en plezier. Coördinatie, vetverbranding, conditie, kracht en lenigheid worden getraind aan de hand van oefeningen (in spelvorm) met attributen of eigen lichaamsgewicht. Iedereen kan meetrainen op zijn of haar eigen niveau. De focus ligt op een goede leskwaliteit en oefeningen die correct worden uitgevoerd. De groep is vaak niet groter dan twaalf deelnemers, zodat persoonlijke aandacht centraal staat hierdoor blijft motiveren, corrigeren en begeleiden mogelijk.

 

Frederiek (36jr): “De outdoor trainingen zijn altijd een leuke uitdaging. Je wordt gemotiveerd om het uiterste uit jezelf te halen maar als je even je dag niet hebt, kun je altijd je eigen tempo bepalen. Ik ga er elke keer met plezier naartoe en het geeft me de nodige energie.”

 

bootcamp haarlem 1

Locatie: Schoterbos en omgeving (Haarlem Noord).

Data: elke maandagavond 18.55u-19.25u en 19.30u-20.30u,  woensdag 09.30u-10.30u (Haarlem centrum) en 19.30u-20.30u en vrijdag- en zondagochtend van 09.00u-10.00u

Wil je een keer meedoen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Extra info: zorg dat je een flesje water (drinken) bij je hebt en een handdoek is ook geen overbodige luxe. De bootcamp gaat in principe altijd door, behalve als het KNMI weercode geel of hoger aankondigt. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats achter de Texaco.

 

 

 

De Bootcamp trainingen
We laten ons verrassen door obstakels die we op pleintjes tegenkomen zoals: trappen, heuvels, bankjes, paaltjes, stoepranden, grasveldjes, speeltuintjes etc. Ook nemen wij regelmatig de nodige attributen mee om jullie een leuke training te kunnen bieden. Wij zullen steeds opzoek gaan naar nieuwe bootcamp locaties in Haarlem om nieuwe uitdagingen in ons programma toe te kunnen passen.

De Circuittrainingen
Een circuittraining is een Total body workout! Voor mensen die maximaal 1 of 2 keer per week willen sporten is deze trainingsvorm ideaal omdat je tijdens de verschillende oefeningen alle spieren in het lichaam traint.

Personal training
Wil je specifieker en gerichter je doelen bereiken? Tijdens outdoor personal trainingen of bij jou thuis is dit mogelijk! Tijdens personal trainingen trainen we onder andere met: Kettlebels (zeer effectief, zie deze link: Kettlebell training ), sportattributen als: TRX, battle rope, boksspullen, elastieken, springtouwen enzovoort, het eigen lichaamsgewicht ideaal om van begin af aan oefeningen op te bouwen.

Teambuilding activiteiten
Wil je een leuk sportief ‘uitje’ met jouw voetbal- hockey- of volleybalteam? Of mag het ‘luie zweet’ van jouw werknemers er eens flink uitgezweet worden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kettlebell trainingen
Bekijk de andere outdoor workout: Kettlebell training.

Het rooster

 • Maandagavond 18.55u-19.25: Trojan workout (Schoterbos in Haarlem Noord)
 • Maandagavond 19.30u-20.30u: Circuittraining (Schoterbos in Haarlem Noord)
 • Woensdagochtend 09.30u-10.30u: Bootcamp (Anne&Max Haarlem verzamelen)
 • Woensdagavond 19.30u-20.30u: Bootcamp (Parkeerplaats Dekamarkt in Haarlem Noord)
 • Vrijdagochtend 08.55u-09.30u: Circuittraining (Schoterbos in Haarlem Noord)
 • Vrijdagochtend 10.15u-11.15u: Bootcamptraining (RunX Haarlem verzamelen)
 • Zondagochtend 09.00u-10.00u: Kettlebell walk (Schoterbos in Haarlem Noord)

 

bootcamp haarlem

 

Ton (45jr): “Leuke outdoor trainingen met afwisselende locaties en oefeningen. Fijne trainer, een leuk clubje en steeds weer in een andere setting. De begeleiding is goed en daarbij goede adviezen bij de oefeningen, op een verantwoorde en deskundige wijze.”

 


 

Even voorstellen..:)

Mijn naam is Duncan Berends: ‘ik heb plezier in het bedenken en verzorgen van de trainingen. De trainingen bedenk ik zelf en is elke keer weer anders. Ik heb ervaring met het aanbieden van outdoor activiteiten en vind het geweldig om met verschillende doelgroepen te sporten.

Onlangs behaalde opleidingen

HBO Sport en Bewegen
RKC l (Kettlebell opleiding, 2017)
RKC ll (Kettlebell opleiding, 2018)
PCC (opleiding met eigen lichaamsgewicht, 2018)
Trojan Workout (opleiding, 2019)

Uit onderzoek blijkt dat sporten niet alleen voor plezier zorgt maar ook voor ontspanning. Bovendien blijken mensen die sporten lekkerder in hun vel te zitten. Regelmatig trainen heeft een positief effect voor jouw algehele fitheid maar ook op mentaal gebied.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Telefoonnummer: 06-44642695
E-mail: duncanberends@hotmail.com

Bootcamp Haarlem

 

Marcel (51jr): “Al ben ik een van de oudere deelnemers, de outdoor trainingen zijn goed voor mij. Het is voor alle leeftijden en ieder niveau. De trainer heeft elke training een afwisselend programma. Dat ik soms een beetje moet smokkelen heeft hij wel in de gaten maar dit wordt met humor opgelost. Daardoor ga ik, bijna ongemerkt, naar een betere conditie. Ik hoop de trainingen nog lang vol te houden.”

 

Meld je hieronder vrijblijvend aan voor een GRATIS PROEFLES! 

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

(Je kan ons hierboven ook een berichtje sturen als je meer informatie zou willen over de trainingen).

 Wil je nog meer van ons zien, check Bootcamp Haarlem dan op:
Facebook en Twitter

Door deelneming aan Bootcamp Haarlem ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Bootcamp Haarlem.


PS: Dit mis je als je niet komt bootcampen ;)

 • Wekelijks een gezellige groep
 • Leuke uitdagende trainingen
 • Fitter worden en energie krijgen
 • Nieuwe persoonlijke doelen behalen

 

 

 

bootcamp haarlem