circuittraining-haarlem

Circuittraining Haarlem

Wil je al jouw spieren trainen tijdens een workout? Werken aan je kracht? Werken aan je uithoudingsvermogen? En sporten met een gezellige groep? Meld je dan nu aan voor een GRATIS PROEFLES bij Circuittraining Haarlem. Circuittraining Haarlem is een leuke outdoor training onder leiding van professionele trainers. Inmiddels zijn wij een groep gezellige sporters die wekelijks nieuwe uitdagingen aangaan ter verbetering van de gezondheid en algehele fitheid. Ook in de herfst en winter gaan wij gewoon door. Wekelijks gaan wij erop uit om de nodige calorieën te verbranden en fit te blijven.

 

Circuittraining Haarlem

Circuittraing is een trainingsvorm waarbij verschillende oefeningen in hoog tempo afgewisseld worden. Je voert elke oefening 30 tot 40 seconden uit waarna je 10 a 15 seconden rust krijgt om door te wisselen naar de volgende oefening. Dit gaat minimaal een half uur zo door, zonder pauze. Een erg leuke training waarbij je aan het einde echt het gevoel hebt dat je ‘iets’ hebt gedaan.

Circuittraining Haarlem

Locatie: Schoterbos en omgeving (Haarlem Noord). Verzamelen bij de gele sportattributen langs de Jan Gijzenkade De hoek om bij StayOkey.

Data: Elke dinsdag om 20:30.

Algemene info:
Keertje proberen? Gratis proefles!
Daarna € 7,50,- per losse les.
Rittenkaart 10 lessen voor € 65,00 (12 weken geldig).
Abonnement voor 20,-per maand (6 maanden geldig, 1x per week).
Abonnement Brons voor € 20,- per maand (6 maanden geldig, 1x per week).
Abonnement Zilver voor € 32,- per maand (6 maanden geldig, 2x per week).
Abonnement Goud voor € 39,- per maand (6 maanden geldig, onbeperkt).

Extra info: Zorg dat je een flesje water (drinken) bij je hebt en een handdoek is ook geen overbodige luxe. De circuittraining gaat in principe altijd door, behalve als er te weinig aanmeldingen zijn of het KNMI weercode geel of hoger aankondigt.

 


 

Even voorstellen..:)

Wij gaan jullie begeleiden tijdens de circuittraining. De training bedenken wij zelf en is elke keer weer anders. Uit onderzoek blijkt dat sporten niet alleen voor plezier zorgt maar ook voor ontspanning. Bovendien blijken mensen die sporten lekkerder in hun vel te zitten. Wij geloven dat circuittraining goed is voor jouw algehele fitheid en mentale gesteldheid.

Dave Duijn (li): ‘ik vind het geweldig om mensen te coachen waardoor ze grenzen verleggen en nieuwe doelen halen’. Duncan Berends (re): ‘ik heb plezier in het overdragen van mijn passie, de gezondheid van mensen naar een nieuw level tillen is mijn missie’.

Circuittraining Haarlem

 

Het rooster

Bekijk onze andere outdoor workout: Bootcamp.

Bekijk onze andere outdoor workout: Kettlebell training.

 


 

 

Wil je nog meer van ons zien, check Bootcamp Haarlem dan op: Facebook en Twitter

Door deelneming aan Bootcamp Haarlem ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Bootcamp Haarlem.

 

 Dinsdag


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op