bootcamp haar

Gratis proefles

23 maart 2016

(Personal) Trainers, Sportverenigingen en Sportscholen kunnen op www.sportentrainer.nl een gratis pagina aanmaken om zichzelf ‘in the picture’ te zetten. Op dit platform kunnen sportaanbieders op een eenvoudige en gratis manier gevonden worden door mensen die sport in de buurt zoeken. Op deze manier kunnen mogelijke nieuwe klanten en leden jou als sportaanbieder vinden in plaats van dat jij alleen nieuwe klanten en leden zoekt. Deze eigen pagina kan fungeren als persoonlijke website mocht je deze niet hebben of zelf niet kunnen maken. Je hebt meerderen opties die je kunt invullen op je pagina, bijvoorbeeld de optie: gratis proefles. Met je pagina ben je vindbaar in de postcodezoeker op de website maar ook in Google.

gratis proefles

Gratis proefles
Ëén van de opties die trainers, sportverengingen en sportscholen kunnen aanvinken is het aanbieden van een gratis proefles. Wij raden alle sportaanbieders aan om de optie gratis proefles aan te vinken. Uit een onderzoek van één van onze stagiaires is gebleken dat mensen die sporten dol zijn op gratis proeflessen. Dit is een ‘drempeltje minder’ waardoor sporters eerder zullen deelnemen aan jouw training of sportactiviteit.

Dit is alvast één tip voor tijdens het samenstellen van jouw profiel. Blijf onze website www.sportentrainer.nl in de gaten houden voor meer tips en adviezen.