Cristiano Ronaldo

Wat is toch het geheim van Cristiano Ronaldo zijn fysieke kracht?

8 juli 2015

Er zijn weinig voetballers die zo afgetraind zijn als Cristiano Ronaldo. Maar ook hij is niet altijd zo gespierd geweest als hij nu is. Vroeger werd er regelmatig tegen Cristiano Ronald gezegd dat hij een dun mannetje was. Daar liet hij het niet bij zitten, hij ging met deze opmerkingen aan de slag.

Naast zijn uren die hij trainde als profvoetballer, bracht hij talloze uren door in de sportschool. Al deze extra trainingsuren hebben ervoor gezorgd dat hij het gespierde lichaam van nu heeft. Volgens Cristiano Ronaldo moet je hard werken! En hard blijven werken. Dat is de reden dat hij al jaren de complete profvoetballer is, die hij is. Het is geen toeval, dit is het gevolg van alle extra trainingsuren. Met hoofd en lichaam ergens 100% voor gaan, dan kom je er!

Cristiano Ronaldo

Sportentrainer.nl denkt er ook op zo’n gelijke manier over: vanaf het moment dat je jezelf een doel voor ogen stelt, ga je daarmee aan de slag. Ben je te iel? Dan verdiep je jezelf erin hoe je jouw lichaam kunt verbeteren, oftewel breder kunt maken. Wil je juist afvallen, ook daarvoor zul je onder andere sporturen in de week moeten maken.

Heb je tips en adviezen nodig om jouw doelstellingen te realiseren? In de postcode zoeker op www.sportentrainer.nl kun je jouw postcode invoeren en de personal trainer uit jouw buurt vinden die je hierbij helpt!

Bron. Voetbalzonde.nl;