sportaanbod in de buurt

Hoe bereiken sportaanbieders nieuwe klanten en leden?

29 april 2015

Sportaanbieders blijven altijd op zoek naar nieuwe klanten, leden en toekomstige sporters. Dan luidt de vraag: Hoe bereiken sportaanbieders nieuwe klanten en leden? Ze kunnen deze zelf benaderen of ze kunnen zich gratis aanmelden op Sportentrainer.nl, waardoor ze door klanten, leden en toekomstige sporters gevonden kunnen worden. Ben je een (personal) trainer, sportschooleigenaar, of voorzitter van een sportvereniging? Of ken je zo iemand? Lees hieronder dan snel wat je GRATIS kunt doen voor nieuwe klanten en leden.

Hoe bereiken sportaanbieders nieuwe klanten en leden?

Eerste stap:
Door op Sportentrainer.nl eenvoudig en GRATIS een profiel aan te maken ben je vindbaar voor toekomstige klanten, leden en sporters uit jouw buurt.

Hoe word je gevonden op Sportentrainer.nl?
Nieuwe klanten, leden en toekomstige sporters typen in de postcodezoeker hun postcode in en kunnen filteren op trainer, sportvereniging of sportschool. Op deze manier kunnen ze zoeken en vergelijken welke sportaanbieder hem of haar aanspreekt om trainingen, lessen en wedstrijden bij te gaan volgen.

Wat te doen?
Zorg dat je profiel zo aanspreekbaar is dat mogelijke nieuwe klanten en leden niet om je heen kunnen en voor jou kiezen. Bied een gratis proefles aan om sporters helemaal over de streep te trekken! Als sporters tevreden zijn over de trainingen/sportlessen kunnen ze jou beoordelen met het sterren-ratingsystem of tippen aan vrienden, familie en kennissen.

Wees je concurrenten voor
Maak nu, als één van de eerste sportaanbieders (trainer, sportvereniging of sportschool), een profiel aan op Sportentrainer.nl en pak die voorsprong op je concurrenten uit jouw omgeving. Met als doelstelling het binnenhalen van nieuwe klanten en leden.

Zoek en vind sport 
Kijk op de homepage wat Sportentrainer.nl speciaal betekent voor sportaanbieders en sportzoekenden.