sportschool promoten

Is jouw sportschool online goed vindbaar?

30 september 2016

Ben je eigenaar van een sportschool? Dan ben je altijd op zoek naar mooie acties om nieuwe leden enthousiast te maken om bij jou te komen sporten. Wij van Sportentrainer.nl kunnen jouw online vindbaarheid een boost geven.

Hoe?

Wil je online jouw sportschool promoten? Binnen 15 minuten ben je online beter vindbaar voor mensen bij jou in de buurt. Via deze link kun je eenvoudig een gratis persoonlijke pagina aanmaken. Via deze pagina:

  1. Ben je vindbaar in de postcodezoeker van Sportentrainer.nl
  2. Ben je vindbaar in zoekmachines als Google
  3. Scoort de website van jouw sportschool hoger in Google

Ontvang de gratis checklist op de homepage om achter nog meer voordelen van een persoonlijke pagina te komen. Tevens staan daar tips in om je persoonlijke pagina goed in te richten.

sportschool promoten

Online sportschool promoten: Je krijgt wat je hoort

Het is eigenlijk te gek voor woorden om een gratis online pagina te krijgen waardoor je naamsbekendheid online groeit. Zelfs als je sportschool al jaren bestaat en goed draait kan het nooit kwaad om extra naamsbekendheid te creëren. Een persoonlijke pagina op Sportentrainer.nl is een ideale ‘begin stap’ voor sportschoolhouders die meer naamsbekendheid willen krijgen.

Informatie over de checklist

De gratis checklist bestaat uit:

1) Verrassende feiten over klanten- en ledenwerving
2) Drie tips hoe u klanten en leden online kunt overtuigen om bij u te komen sporten
3) Voorbeelden hoe mensen die sport zochten contact opnamen met trainers en sportclubs via Sportentrainer.nl

EN

Maak je een eigen persoonlijke pagina aan als sportschool na het lezen van de checklist? Dan krijg je een promo-pakket cadeau, ter waarde van € 69,99. Ontvang de checklist voor meer informatie hierover.

Wie gingen jou voor?

Bij het kopje ‘Zoek trainers en sportclubs’ zie je wie jou al voor gingen met een persoonlijke pagina op Sportentrainer.nl. Bekijk deze pagina en klik op een profiel om alvast een indruk te krijgen hoe een pagina eruit ziet. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, het Sportentrainer-team staat je graag te woord.

Tot snel op Sportentrainer.nl