sportaanbod in de buurt

Nieuwe leden werven als sportschool

22 mei 2015

Leden werven als sportschool hoe, waar en wanneer? Dat blijft de centrale vraag voor sportscholen. Op deze vraag is geen duidelijk antwoord te geven. Daarom zijn op Sportentrainer.nl sportscholen in de buurt te vinden voor sporters of mogelijke nieuwe leden. De sportschool kan eenvoudig gevonden worden door de sporter of mogelijk nieuw lid. Dit alles is geheel gratis mogelijk. Via website Sportentrainer.nl hoeft de sportschool niet op zoek naar nieuwe leden, maar komen de nieuwe leden naar de sportschool.

Sportscholen kunnen gratis een profiel aanmaken op Sportentrainer.nl. De voordelen van dit profiel zijn:

Leden werven als sportschoolVergroot de kans op nieuwe klanten of leden
Word gevonden op sport, postcode en plaats
Gratis profiel aanmaken en beheren
• Biedt sporters een gratis proefles aan (optioneel)
• Vermelding tel-nr, e-mail, website, fb en tw
• Extra info als lesrooster specialiteiten en faciliteiten
• Laat je beoordelen
• Bezoekers kunnen jouw profiel tippen aan familie, vrienden en kennissen
• Locatieweergave via google maps

Wil je makkelijk leden werven als sportschool? Zorg dat je ook vindbaar bent op dit sportnetwerk en wees je concurrenten voor. Maak het profiel zo aantrekkelijk mogelijk zodat nieuwe leden of sporters graag bij de sportschool komen sporten. Ook is er de mogelijkheid om met dit profiel een aanbieding samen te stellen op Sportentrainer.nl waardoor sporters of mogelijke nieuwe leden eerder kiezen voor jouw sportschool, bijvoorbeeld: schrijf je deze maand in bij onze sportschool en sport de eerste 2 maanden gratis. Sportentrainer.nl promoot deze aanbieding onder sporters en mogelijke nieuwe leden in de buurt.

Sportentrainer.nl is op locaties waar sporters actief zijn. Zorg dat de sportschool ook vindbaar is voor nieuwe leden op het sportnetwerk www.sportentrainer.nl. Ben je sportschooleigenaar of ken je iemand voor wie dit interessant is? Maak nu geheel gratis een profiel aan, hierdoor is leden werven als sportschool een stuk eenvoudiger.