online vindbaar

Ben je online vindbaar als Personal trainer?

2 oktober 2016

Ben je als personal trainer online vindbaar? Wij van Sportentrainer.nl kunnen jouw online vindbaarheid een boost geven.

Hoe?

Wil je online je naamsbekendheid als personal trainer vergroten? Binnen 15 minuten ben je online vindbaar voor mensen bij jou in de buurt. Door op de link te drukken kun je eenvoudig een gratis persoonlijke pagina aanmaken. Via deze pagina:

  1. Ben je vindbaar in de postcodezoeker van Sportentrainer.nl
    2. Ben je vindbaar in zoekmachine als Google
    3. Scoort je persoonlijke website hoger in Google

Ontvang de gratis checklist op de homepage om  achter nog meer voordelen van een persoonlijke pagina te komen. Tevens staan daar tips in om je persoonlijke pagina goed in te richten.

online vindbaar

Je krijgt wat je hoort, je bent online vindbaar

Het is eigenlijk te gek voor woorden om een gratis online pagina te krijgen waardoor je naamsbekendheid online groeit en online vindbaar bent. Zelfs als je al jaren personal training geeft en goed draait kan het nooit kwaad om extra naamsbekendheid te creëren. Een persoonlijke pagina op Sportentrainer.nl is een ideale ‘begin stap’ voor een personal trainer die meer naamsbekendheid wil krijgen.

Informatie over de checklist

De gratis checklist bestaat uit:

  1. Verrassende feiten over klanten- en ledenwerving
    2. Drie tips hoe u klanten en leden online kunt overtuigen om bij u te komen sporten
    3. Voorbeelden hoe mensen die sport zochten contact opnamen met trainers en sportclubs via Sportentrainer.nl

EN

Maak je een eigen persoonlijke pagina aan als personal trainer na het lezen van de checklist? Dan krijg je een promo-pakket cadeau, ter waarde van € 69,99. Ontvang de checklist voor meer informatie hierover.

Wie gingen jou voor?

Bij het kopje ‘Zoek trainers en sportclubs’ zie je wie jou al voor gingen met een persoonlijke pagina op Sportentrainer.nl. Bekijk deze pagina’s om alvast een indruk te krijgen hoe een pagina eruit ziet. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, het Sportentrainer-team staat je graag te woord.

Tot snel op Sportentrainer.nl