over ons

Over ons

Wat doet Sportentrainer.nl?

Als je een trainer of sportclub zoekt

Om bij ons een goede trainer of sportsclub te vinden is het van belang dat er een ruim voldoende en betrouwbaar aanbod aanwezig is. Daarom bouwen wij aan ons online platform en werven trainers en sportclubs. Om jou een goed aanbod te garanderen kan jij via de postcodezoeker zelf zoeken naar sportaanbieders bij jou in de buurt en er een gratis proefles boeken. Zo kan je er zelf achter komen welke sportaanbieder het beste bij jouw past. Mocht je er hulp bij nodig hebben dan kan je ons eenvoudig benaderen en dan gaan wij op zoek naar de beste sportaanbieder voor jou, bij jou in de buurt.


Voor trainers & sportclubs

Mogelijke nieuwe opdrachtgevers, klanten of leden van trainers, sportverenigingen en sportscholen kunnen variëren van instelling of stichting tot scholen, bedrijven en particulieren.

Deze partijen worden bereikt via verschillende kanalen:

  • De website
  • Partners
  • Artikelen
  • Advertenties
  • Telefoon
  • Email
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Wat doen wij nog meer?

Wij bemiddelen in vraag naar en aanbod van sport. Door middel van ons platform willen wij de gezondheid van mensen naar een nieuw level tillen. Het in contact komen met een trainer of sportclub bij jou in de buurt was nog nooit zo makkelijk.

Voor organisaties

Organisaties kunnen voor fittere werknemers, sportprojecten, sportevenementen of sportvacatures gerust bij ons aankloppen zodat we samen kunnen kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Wij zetten ons in voor de algehele fitheid en welzijn van uw medewerkers om de sfeer op de werkvloer te bevorderen en het ziekteverzuimpercentage terug te dringen.

 


Visie & Missie

Ons team bestaat uit professionals op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Onze focus ligt op de online marketing. Met behulp van specialisten zetten wij ons in om sportaanbieders online eenvoudig vindbaar te maken. Vanaf de basis blijven wij ons platform verder ontwikkelen zodat we trainers & sportclubs, in de toekomst, nieuwe opdrachten, klanten en leden kunnen garanderen.

Onze visie en missie: een gezond en sportief Nederland, waarbij iedere doelgroep eenvoudig in contact komt met trainers en sportclubs in de buurt, om er te gaan sporten.