over ons

Over ons

Wat doen wij?

Als je een trainer of sportclub zoekt

Om bij ons een goede trainer of sportsclub te vinden is het van belang dat er een ruim voldoende en betrouwbaar aanbod aanwezig is. Daarom bouwen wij aan ons online platform en werven trainers en sportclubs. Om jou een goed aanbod te garanderen kan jij via de postcodezoeker zelf zoeken naar sportaanbieders bij jou in de buurt en er een gratis proefles boeken. Zo kan je er zelf achter komen welke sportaanbieder het beste bij jouw past! Mocht je er hulp bij nodig hebben dan kan je ons altijd benaderen en dan gaan wij op zoek naar de beste sportaanbieder voor jou, bij jou in de buurt.


Visie & missie

Ons team bestaat uit professionals op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Onze focus ligt op de online marketing. Met behulp van specialisten zetten wij ons in om sportaanbieders online eenvoudig vindbaar te maken. Vanaf de basis blijven wij ons platform verder ontwikkelen zodat we trainers & sportclubs, in de toekomst, nieuwe opdrachten, klanten en leden kunnen garanderen.

Onze visie en missie: een gezond en sportief Nederland, waarbij iedere doelgroep eenvoudig in contact komt met trainers en sportclubs in de buurt, om er te gaan sporten.