buikspieroefeningen

De perfecte buikspieroefeningen voor thuis

23 juni 2015

Buikspieroefeningen

Wie wil er nou niet een mooie platte buik zonder buikvet, of een sixpack? Wil je je buikspieren gaan trainen? Hieronder staat een voorbeeldschema voor 3 dagen. En wil je snel resultaat zien, dan is het aan te raden dat je eerst je buikvet kwijtraakt, daarvoor raad ik je aan om het vorige artikel 4 tips om direct af te vallen te lezen.

Tip

Met een beetje discipline en de juiste trainingen behaal je resultaten. Ga op een matje liggen en zorg voor een goede focus tijdens de oefeningen dus dat is niet zomaar even wat doen. Voer de oefeningen rustig en beheerst uit. Let op je ademhaling, adem in bij ontpanning en adem uit bij inspanning.
Buikspieroefeningen

 

Hulp of advies

Mocht je er zelf niet uitkomen, heb je een stok achter de deur nodig? Wil je graag hulp en advies of een schema op maat. Voer dan linksboven op deze pagina jouw postcode in en vind sportaanbieders die voor je klaarstaan bij jou in de buurt. Bij hun kan je terecht met al je sportgerelateerde en prestatiegerichte vragen. Je kan eenvoudig in contact komen met sportaanbieders door gebruik te maken van de button: email deze sportaanbieder. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een gratis proefles te boeken zodat je een training of les uit kan proberen. Schroom niet om contact op te nemen, onze sportaanbieders staan voor jou klaar!

Bron: buikspieren-oefeningen.nl

© Sportentrainer.nl