Rotterdam
5/51 rating
Proefles aanvragen
Beyond Yourself
ContactpersoonTesting
Iwan Redan
Sporten die wij aanbieden
Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Fitness Functionele fitness H.I.I.T. Lifestyle coach Performance specialist Personal training Professionele voetbaltrainingen Voedingscoach Voetbal
Doelstelling

Een mens beperkt zich vaak tot hetgeen hij denkt mogelijk of onmogelijk is en creëert daarmee een natuurlijke barrière voor zichzelf. In sommige gevallen is deze natuurlijke barrière gezond. Het weerhoud je er immers van om gekke dingen te gaan doen. Toch kan zo’n natuurlijke barrière ook een belemmering gaan vormen. Immers, om voor groei te zorgen moet je voorbij je eigen barrières durven en kunnen gaan. Beyond Yourself gelooft erin dat boven jezelf uit stijgen iets is dat trainbaar is. Op het moment dat je dit beheerst kun je het bij alle facetten in het leven gebruiken.

Geestelijke en fysieke gesteldheid gaan hand in hand. Geestelijk sterk zijn zorgt ervoor dat je fysiek kunt presteren. Omgekeerd zorgt een goede fysieke gesteldheid ervoor dat je jezelf geestelijk goed voelt. Daar werkt Beyond Yourself samen met de leden aan. Wij doen dit op een integere manier waarbij de klant nimmer het gevoel heeft overlopen te worden. Ieder doet het op zijn eigen tempo. Maar Beyond Yourself zorgt er wel voor dat het opzoeken van je grenzen een positieve lading krijgt. Hierdoor wordt het leuk om de grens op te zoeken en vervagen je natuurlijke barrieres op een gezonde manier. Het resultaat dat je hiermee bereikt (fysiek fit en mentaal sterk) neem je mee in het dagelijks leven.

Faciliteiten

- Kunstgrascourt
- Gewichtruimte
- Bokszakken
- Bokshandschoenen
- Trainingsattributen
- Bankdrukken
- Ligbankjes
- Halters
- Steps
- Ropes
- Tractorband
- Resistance bands
- Matten

Faciliteiten:
- Lounge met bar
- Parkeergelegenheid
- WC
- Douches en kleedruimte worden nog gemaakt

Wat maakt deze sportschool uniek?

Wanneer je traint bij Beyond Yourself word je een Yonder en maak je echt deel uit van onze hechte community, want samen sta je sterker. Daarnaast is Beyond Yourself geen gemiddeld fitnesscentrum, maar beschikken wij over een kunstgrascourt waar alle ruimte is voor de groepslessen. Iedere training is anders en dat maakt het trainen bij Beyond Yourself zo leuk.