Heemstede
4.8/54 ratings
Proefles aanvragen
Boks Heemstede
ContactpersoonTesting
Jermaine Dahl
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten (fysieke beperking) Afvalspecialist Boksen Circuittraining Conditietraining Core power Core stability training Fatburning Fitness Fitte moeders Functionele fitness Gewichtheffen H.I.I.T. Jiu Jitsu Judo Kettlebell Kickboksen Lifestyle coach Medisch fitness MMA MMA circuit Personal training Power kick Senioren fit Sporten exclusief voor vrouwen Taekwando Teambuildingsactiviteiten Thaiboksen Total workout TRX Voedingscoach Weerbaarheid Worstelen Zaktraining
Doelstelling

Het aanleren van goede trap-stoot en grappling technieken, ongewapend en gewapend vechten. Trainingsplezier, techniek en conditie staan bi Boks Heemstede hoog in het vaandel alsook en veilige trainomgeving voor iedereen die bij ons komt sporten.

Faciliteiten

Fitness: De eerste ruimte is een fitness ruimte met een ruim aanbod van uitsluitend toestellen van life fitness en losse dumbells.


Horeca: Het is bij Boks Heemstede mogelijk om koffie, smoothies, sapjes en thee te kopen. Tevens is er de beschikbaarheid voor eiwitshakes. Verder staan er tafels en stoelen.Lockers: Men kan zijn spullen kwijt in één van de 44 lockers die wij ter beschikking stellen.(Kick)boks ruimte: Er is tweede ruimte, speciaal voor boksen en kickboksen beschikbaar met 8 professionele trap-stoot zakken van 1.80 cm. De zakken zijn rond de 50 kg per stuk.Boksring: In de 3de en laatste ruimte staat een boksring van 4x4 meter met een zachte mat waar tevens in ge(kick)bokst en MMA in gedaan kan worden.

Wat maakt deze sportschool uniek?

Een zeer gemoedelijke sfeer, gekwalificeerde docenten en zeer goede begeleiding. Daarnaast is er fysiotherapie aanwezig.

Extra info

Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 21:30 uur. De zaterdag en zondag zijn van 10:00 tot 13:00 uur.