Arnhem
5/51 rating
Proefles aanvragen
Full Force Gym
ContactpersoonTesting
Marvin Arts
Sporten die wij aanbieden
Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Buddy training Circuittraining Conditietraining Core stability training CrossFit Earlybird Workouts Fitness Functionele fitness Gewichtheffen H.I.I.T. Kettlebell Personal training TRX Weerbaarheid
Doelstelling

Full Force Gym is geen sportschool zoals je gewend bent, maar een kleine speeltuin met vele trainingsmogelijkheden!Het concept is eigenlijk heel simpel: Volle bak trainen, maar in het gezelschap van een kleine groep mensen die ook allemaal datzelfde doel hebben.Als beginnend of gevorderd sporter kom je beiden aan je trekken. Bij ons geen machines en geïsoleerde oefeningen, maar functionele fitness om beter en sterker te worden. JIJ bent de machine! Wij hebben de middelen en kennis om jou als persoon bij te staan op de tocht om mentaal en fysiek te groeien.

Wat maakt deze sportschool uniek?

Enter your Playground: geen les is hetzelfde: HIIT, Crossfit, Calistenics, Gymnastics, Kettle Bells, Bootcamp, Halters en Gewichten, alles komt voorbij!

  • Locatie met een niet standaard ‘’sport-etablissement’’ uitstraling.
  • No-nonsense en no-excuses: ‘’hard werken is hard ontspannen’’ insteek.
  • Einde ego, doe maar normaal.
  • Begeleiding zit er kort op, dit door de small group training.
  • De insteek is verbetering van personen en hun mindset, dit door middel van sport, weerbaarheid, awareness en verschillende zaken die we in het leven gebruiken of tegen het lijf lopen, dus het is meer dan een ‘’sportschool’’.
Extra info

Als beginnend of gevorderd sporter kom je beiden aan je trekken. Bij ons geen machines en geïsoleerde oefeningen, maar functionele fitness om beter en sterker te worden. JIJ bent de machine! Wij hebben de middelen en kennis om jou als persoon bij te staan op de tocht om mentaal en fysiek te groeien.


eb je moeite met grote gyms, patsers en hypes, dan is dit de ideale locatie.


85 vierkante meter speeltuin om lekker je eigen ding te doen zonder gedoe.


Drempel te hoog bij andere clubs, ben je klaar met drukte, wachten en wil je gewoon lekker trainen? Kom bij ons langs om eens te checken wat Full Force Gym is.