Utrecht
5/53 ratings
Proefles aanvragen
Krav Maga Leidsche Rijn
ContactpersoonTesting
Arik Nativ
Sporten die wij aanbieden
Kettlebell Krav Maga (zelfverdediging)
Doelstelling

To educate and build people mentally, spiritually and physically so that in a time of need, one will be able to defend and attack with maximum speed and efficiency. To establish in one a sense of self worth. To work towards the bringing of hearts and ending violence around the world between all peoples, irrespective of color, race or religion.

Faciliteiten

2 x gymzalen in Leidsche Rijn

Wat maakt deze sportschool uniek?

Wij richten ons op de veiligheid van onze leden. We trainen hard en met discipline, maar dit gaat altijd gepaard met een goede sfeer. We gaan respectvol met elkaar om en dragen zorg voor onze eigen en elkaars veiligheid.
In de trainingen ligt vooral in het begin de nadruk op het aanleren en tot een tweede natuur maken van de Krav Maga principes, die in de technieken blijven terugkomen. Een van de kenmerken van Krav Maga is dat zoveel mogelijk dezelfde verdedigingen tegen verschillende aanvallen worden gebruikt. We herhalen de basis regelmatig onder variërende druk en breiden die basis verder uit naar de eisen van het niveau waarop men traint.
Ook besteden wij aandacht aan preventie door te observeren en het beoordelen en aan het inschatten van situaties. Als actie toch onvermijdelijk is, doen we dat op de Krav Maga manier: uitschakelen en wegwezen.
Daarnaast wordt er stapsgewijs gewerkt aan conditie, kracht, mobiliteit en mentale weerbaarheid.

Extra info

Wij zijn lid van de IKMF. Dat betekend een hoge kwaliteit van de lessen  en matrieel i.c.m. internationale dekking en suport.