Siegerswoude
5/51 rating
Proefles aanvragen
Sport- en dansschool SDM
ContactpersoonTesting
Marieke de Jong
Sporten die wij aanbieden
Aerobics BBB Body balance (groepsfitness) Body pump (groepsfitness) Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Conditietraining Dansen Hardlopen Hiphop Pilates (groepsfitness) Sportevenementen Streetdance Teambuildingsactiviteiten Voedingscoach
Doelstelling

Met een divers docententeam vervult SDM een belangrijke sociale functie binnen de regio. Hierbij staan de kernwaarden ‘plezier’, ‘kwaliteit’, ‘positiviteit’, ‘betrokkenheid’ en ‘gelijkwaardigheid’ hoog in het vaandel.

Faciliteiten


Wat maakt deze sportschool uniek?

De kracht van SDM zijn de vele mogelijkheden en het grote enthousiasme van alle docenten. Een ieder is welkom bij de dans- en sportschool en kan op eigen niveau trainen.

Als je nou wilt dansen, afvallen, aankomen, conditie opbouwen, spieren versterken, in groepsverband of individueel wilt trainen, of het gewoon leuk vindt om bij SDM aangesloten te zijn; je bent van harte welkom voor eengratis proefles!

Extra info

Naast de reguliere lessen organiseert SDM jaarlijks een aantal grote evenementen per jaar: de  grootste danswedstrijd van het Noorden en de eindshow in het MartiniPlaza theater. Tevens wordt SDM het hele seizoen benaderd en geboekt voor diverse optredens/workshops.