Apeldoorn
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Squash Apeldoorn
ContactpersoonTesting
Patrick Roozen
Sporten die wij aanbieden
Soccersquash Squash
Doelstelling

Squash Apeldoorn is sinds 1996 gevestigd in Apeldoorn- Noord op de Schoenbroeksweg 1, (zijstraat van de Anklaarseweg).Squash Apeldoorn is het grootste en gezelligste squashcentrum in Apeldoorn.Met onze negen banen is er altijd wel ruimte om te spelen of te lessen. Onze ervaren trainers en instructeurs zorgen ervoor dat je in een ongedwongen sfeer echt leert squashen, want dat is waar het om gaat.Squash Apeldoorn biedt tal van mogelijkheden om individueel of in competitieverband te spelen. Met een breed sport- en recreatiepakket, veel flexibiliteit, speciale aandacht voor de jeugd en een grote verscheidenheid aan groepen, zorgen wij ervoor dat iedereen kan deelnemen aan deze snelle en dynamische indoorsport.


Faciliteiten

9 perfecte squashbanen, 7 dagen in de week open, diverse competities, nette kleedruimten en douches, gezellige bar, trainers, jeugdsquash, SoccerSquash(nieuw)


Wat maakt deze sportschool uniek?

Al 20 jaar het grootste en gezelligste Squash Centrum in Apeldoorn en omstreken waar altijd wat te doen is!


Extra info
Voor zowel de recreatieve als ervaren squasher diverse competitie mogelijkheden, ladderwedstrijden, trainingen of gezellig een avondje squashen.