Amsterdam
  • 5/5
  • 1 rating
1 ratingX
Erg slecht! Slecht Hmmm Ok Goed!
0% 0% 0% 0% 100%
Tip een vriend
Proefles aanvragen
The Body Studio
Over ons
Naam contactpersoon
Bianca Langelaar
Sporten die wij aanbieden
Afvalspecialist Bewegen voor ouderen Circuittraining Conditietraining Core stability training Fitness Functionele fitness Gewichtheffen H.I.I.T. Lifestyle coach Medisch fitness Personal training Sport en spel voor kinderen Sporten met een beperking Voedingscoach
Doelstelling

The Body studio streeft ernaar om jou jouw doelen te laten behalen op het gebied van gezondheid en fitheid.

Faciliteiten

Groepslesruimte, personal training box, twee douches en aanvullende horeca waar alleen maar gezonden voeding verkocht wordt.

Wat maakt deze sportschool uniek?

Kijk jij er raar van op dat meer dan 90% van de mensen nooit zijn of haar doel in de sportschool behaalt? Het doel van de Body Studio is om dit getal om te draaien, en er dus voor te zorgen dat meer dan 90% bij ons wel succes heeft.Dankzij nauwe samenwerkingen met een; Hormoon coach, Fysio, Manueel therapeut en de Thalamo kliniek hebben wij alle tools onder 1 dak om jou zo snel en effectief mogelijk naar jouw doel te brengen.The Body studio staat voor persoonlijke aandacht en aanpak!

Extra info

Gratis proefles om te kijken of het concept bij je past. Mocht dit het geval zijn, zal er eerst een intake plaatsvinden om je doel vast te stellen.

Wat zeggen klanten over mij?

Nieuwe gym, maar nu al zoveel sfeer!!! De locatie is ook nog eens top! Haat en liefde voor deze gym. De personal trainer kilt je!!!!! Alleen maar om van te houden daarna en te genieten van een killerbody!! #gooddddddshit Daarom een 5*Omdat ik door mijn handicap totaal niks in een standaard gym te zoeken heb, is dit voor mij The Place to burn...