Haarlem
5/52 ratings
Proefles aanvragen
FitCamp Haarlem
ContactpersoonTesting
Kim van der Laan
Sporten die wij aanbieden
Bootcamp Bootcamp voor beginners Conditietraining Fitte moeders Lifestyle coach Voedingscoach
Doelstelling

Lekker samen in de buitenlucht sporten, in en rondom het bos en het hertenkamp in De Hout. Conditionele oefeningen afgewisseld met krachtoefeningen. Fit, fun en power! En voor ieder niveau haalbaar

Daarnaast staat voeding bij ons centraal, en kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en doelen of we daarin iets voor je kunnen betekenen. Hierbij kun je denken aan je energieker en fitter voelen, je algehele gezondheid ondersteunen, aankomen, afslanken, strakker worden, spiermassa opbouwen, en/of je sportprestaties verbeteren.

Dit alles komt bij ons aan bod. Dus sport lekker een keer gratis mee, en wij laten zien hoe leuk én effectief een 'gezonde actieve leefstijl' is!

Faciliteiten

Kantoor Lifestyle Center Haarlem, kantine

Wat maakt deze sportvereniging uniek?

Tijdens de FitCamp werk je op een leuke manier aan je fitheid, conditie en kracht, en dat alles lekker in de buitenlucht!Deelname aan de FitCamp is gratis!
Voor de herstelshake en de thee na afloop kun je een strippenkaart aanschaffen.

Extra info

Hardlopen is geen onderdeel van de FitCamp

Iedere dinsdag om 19.25 uur verzamelen we ons op het kantoor van Lifestyle Center Haarlem (Fonteinlaan 5) en vertrekken we om 19.30 uur. Neem een flesje met water mee voor onderweg.