Apeldoorn
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Martial Arts Academy
ContactpersoonTesting
Ivo Bakker
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aangepast sporten (fysieke beperking) Aangepast sporten (visuele beperking) Kungfu Lifestyle coach Medisch fitness Naschoolse sportactiviteiten Personal training Sport en spel voor kinderen Sportevenementen Sporten met een beperking Tai Chi Tussenschoolse sportactiviteiten Vitaliteitscoach Weerbaarheid Wushu (Chinese gevechtssport)
Doelstelling
Het doel van Martial Arts Academy is om Zhineng Qigong Science Methode en Koreaans Kungfu zo getrouw mogelijk over te brengen in zijn lessen. Hiermee willen wij ook voorzien in de persoonlijke groei behoefte van lichaam en geest van de deelnemer.
Faciliteiten
Veel al gebruiken wij gymzalen voor onze trainingen. Voor Privé en speciale trainingen plannen wij een locatie in die voldoet aan de wensen. Scholen en instellingen regelen veelal zelf de locatie.
Wat maakt deze sportvereniging uniek?
Beleef en ervaar het zelf en doe gewoon een les mee. Veel van onze leden komen van andere (vecht)sport scholen omdat ze het hier zo prettig vinden. Het zij de sfeer of de manier van lesgeven. Hiernaast werken wij ook samen met andere Qigong scholen en vechtsport scholen en maken soms een uitje naar een andere krijgskunst. Zo blijf je proeven van de verschillende dingen.
Extra info
Meld je altijd aan voor een proefles.