Haarlem
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Petanque Union Kennemerland
ContactpersoonTesting
Roel Claase
Sporten die wij aanbieden
Jeu de boules
Doelstelling

Het bevorderen van de petanque-sport in al haar facetten. Van jeugd tot senioren, van recreatieve sport tot wedstrijdsport.

Faciliteiten

Boulodrome met 16 binnenbanen en 32 buitenbanen (allen verlicht); kantine, keuken, toiletten, invalidevoorzieningen, wedstrijd- en bestuurskamer. Het PUK-Boulodrome is een officiele B-accommodatie volgens de normen van de NJBB waardoor hier competities en toernooien georganiseerd kunnen en mogen worden tot op internationaal niveau. De capaciteit van de 16 binnenbanen is 96 spelers, de capaciteit van de buitenbanen is 192 spelers. Dit kan verruimd worden naar resp. 120 en 240 spelers.

Extra info

Wij bieden petanque als sport aan. Wij kunnen van u een winnaar maken die petanque speelt en vergeten daarbij niet dat de oorsprong van de sport ligt in de gezelligheid en vriendschap die onze club en onze sport zo uniek maakt. Wij wijden u in; in de techniek, de tactiek, de precisie, de concentratie, het uithoudingsvermogen en de mentale weerbaarheid die onze sport zo interessant en leuk maakt. PUK heeft in haar bestaan vele nationale titels gewonnen en is van plan dat nog vaak te herhalen. Maar ook vergeten wij niet de recreatieve speler die voor het plezier, de ontspanning, de noodzakelijke beweging en de sociale binding bij ons lid wordt om lekker te 'boulen'.