Gouda
  • 5/5
  • 1 rating
1 ratingX
Erg slecht! Slecht Hmmm Ok Goed!
0% 0% 0% 0% 100%
Proefles aanvragen
GO!uda Sport
Sporten die wij aanbieden
Aquafitness Hardlopen Sport en spel voor kinderen Sportevenementen Trailrunning Waterpolo Wielrennen Zwemmen
Specialisme


loopgroepen begeleiden, crosstraining (combi zwemmen-lopen en fietsen-lopen), open waterzwemtrainingen, zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft, sportevenementen opzetten en organiseren van A tot Z, Kidsruns - en sportcircuits organiseren.

Waar geloof ik in als trainer?

Iedereen moet lekker bewegen op zijn of haar niveau. Een beginner kan dat lekker ralexed doen en een ambitieuze subtopper kan ik mentaal voorbereiden op het laatste stapje naar zijn/haar fysieke en vooral mentale toppunt. Geluk = bewegen en bewegen = geluk. En succes begint met een sterke wil.

Opleiding & Diplomas

looptrainer niveau 3 AtletiekUnie


zwemtrainer niveau 2 KNZB


animador túristico (Spaanse opleiding voor begeleiden van sport- en spelactiviteiten in hotels)


MOV-diploma (Militaire Oefen Vaardigheden) en ZHKH

Ervaring

Ik ben sinds 2009 wekelijks een paar maal actief als trainer bij Loopgroep Gouda , Goudse Gazellen en Triatlon Team Bodegraven. Verder kom ik als triatleet momenteel uit in de Eerste Divisie landelijk. En heb ik in 2016 vijf triatlons achter elkaar op het podium gestaan in 3 maanden tijd.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?


als mensen een nieuwe sportgroep willen opzetten, bijvoorbeeld binnen een bedrijf of gemeente (Fit aan het werk - project voor werkzoekenden) of als een sportclub nieuwe sportevenementen wil opzetten of een gemeente (een Kidsruncircuit met 4 lopen per jaar voor basisscholieren bijvoorbeeld). Of als ze van angst voor het zwemmen in open water af willen komen.

Extra info

ik ben vooral voorstander van groepstrainingen voor maximaal 15 mensen. Clinics geef ik vaak aan groepen van 20 tot 40 personen.