Gouda
5/51 rating
Proefles aanvragen
GO!uda Sport
ContactpersoonTesting
Andy Koolmees
Sporten die wij aanbieden
Aquafitness Hardlopen Sport en spel voor kinderen Trailrunning Triatlon Waterpolo Wielrennen Zwemmen
Specialisme


loopgroepen + triatleten begeleiden + open water-zwemtrainingen geven. Zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en op zijn/haar niveau kan sporten.

Waar geloof ik in als trainer?

Iedereen moet lekker bewegen op zijn of haar niveau. Een beginner kan dat lekker ralexed doen en een ambitieuze subtopper kan ik mentaal voorbereiden op het laatste stapje naar zijn/haar fysieke en vooral mentale toppunt. Geluk = bewegen en bewegen = geluk. En succes begint met een sterke wil.

Opleiding & Diplomas

looptrainer niveau 3 AtletiekUnie


zwemtrainer niveau 2 KNZB


animador túristico (Spaanse opleiding voor begeleiden van sport- en spelactiviteiten in hotels)


MOV-diploma (Militaire Oefen Vaardigheden) en ZHKH

Ervaring

Ik ben sinds 2009 wekelijks een paar maal actief als trainer bij Loopgroep Gouda, de Goudse Gazellen en Triatlon Team Bodegraven. Verder kom ik als triatleet al 4 jaar uit in de Eerste Divisie landelijk en heb ik in 2017 en 2018 sprinttriatlons gewonnen in Utrecht en Noordwijk.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Wanneer mensen een nieuwe sportgroep willen opzetten, bijvoorbeeld binnen een bedrijf of gemeente (Fit aan het werk - project voor werkzoekenden) of wanneer een sportclub nieuwe sportevenementen wil opzetten of een gemeente (een Kidsruncircuit met 4 lopen per jaar voor basisscholieren bijvoorbeeld). Of als ze van angst voor het zwemmen in open water af willen komen.

Extra info

ik ben vooral voorstander van groepstrainingen voor maximaal 15 mensen. Triatlonclinics geef ik vaak aan groepen van 15 tot 20 personen met een assistent erbij.