Hilversum
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Angela Hoogendoorn (HoliBody)
Sporten die wij aanbieden
Core stability training Pilates (groepsfitness) Total workout Vbarre Voedingscoach
Specialisme

Yoga, Pilates, afvallen, algehele gezondheid verbeteren, lichamelijke klachten verminderen, figuur verbeteren, stress verminderen.


Waar geloof ik in als trainer?

Mijn idee is dat échte gezondheid alleen op een holistische wijze bereikt kan worden. Dit betekent aandacht voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Veel yogastudios bieden wel verschillende lessen en stijlen aan, maar zelden is er ook aandacht voor andere aspecten van gezondheid zoals voeding. Bij HoliBody kijken we naar het geheel en werken we samen aan je gezondheid (en geluk!) door voeding, inspanning én ontspanning.

 


Opleiding & Diplomas

2015:Natuurvoedingsadviseur

2014: Yin Yoga Teacher Training

2012 - 2013: Vinyasa Flow Yoga Teacher Training

2005-2006: Pilates Teacher Training module I&II 

2003- 2004: Aerobic-, Steps- en Streetdance Teacher Training

 


Ervaring

Sinds 2002 lesgegeven in sportscholen als Aerobic-, dans en Pilatesdocent. Sinds 2013 ook als Yogadocent. Vanaf 2016 eigen Yoga- en Pilatesstudio in Hilversum.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Heb je fysieke klachten, overgewicht, stress of wil je gewoon fitter en gezonder worden? Dan is personal training bij HoliBody iets voor jou! Samen werken we doelgericht aan jouw optimale gezondheid. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies en een op maat gemaakte training die helemaal aansluiten bij jouw wensen en doelen. Dit alles in de mooie, ruime studio van HoliBody. Wil je nog meer doen naast je personal training, dan kan je natuurlijk ook altijd bij HoliBody terecht voor het uitgebreide aanbod aan groepslessen.


Extra info

Ik ben ook in te huren voor bedrijfsyoga, workshops (bijvoorbeeld over voeding, yoga of gezondheid) en teamuitjes. Dit kan op locatie maar ook in de ruime studio van HoliBody.