's-Gravenhage
2/54 ratings
Proefles aanvragen
DHA
ContactpersoonTesting
ARNAUD van der VEERE
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aangepast sporten (verstandelijke beperking) Aangepast sporten (visuele beperking) Bewegen voor ouderen Boksen Conditietraining Fitness Kickboksen Kick Fun Medisch fitness MMA Personal training Power kick Sportevenementen Thaiboksen Weerbaarheid Zaktraining
Specialisme

Gevechts en verdedigingssporten met de daarbij behorende weerstands, gewichts en krachttraining. Tactische en theoretische onderlegging, opleiding en het organiseren van internationale opleidingen.

Waar geloof ik in als trainer?

Persoonlijke ontwikkeling op zowel fysiek en mentaal gebied ter bevordering van een goede levensfilosofie en beleving is mijn doel.

Opleiding & Diplomas

Diverse sportopleidingen en een aantal die ik voor de huidige generatie geschreven heb. Opleidingen in Muay Thai vanuit de basis (Thailand), eigenaar geweest van diverse sportscholen in meerdere landen, schrijver van 22 boeken en bestuurder van meerdere organisaties opleidings instituten.

Ervaring

In 1979 gaf ik mijn eerste trainingen in Rijswijk waarbij de introductie van Muay Thai en MMA een feit werd. Sindsdien mij verder bekwaamd (en nog steeds bezig) in alle gevechtssporten maar ook de diverse fitness methoden waaronder specialistische medische fitness, impact methods, speed recuperation en vele anderen.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Met bijna 40 jaar ervaring behoor ik tot een der meest ervaren trainers in Nederland. Zelf heb ik veel meegemaakt, sta wereldwijd bekend en heb overal les gegeven. Mijn plezier ligt bij niet gemakkelijke opdrachten, uitdagingen en internationale groepen.

Extra info

Mijn PT uurtarief ligt op € 125 om een zo hoog mogelijke drempel te zetten en alleen serieuze klanten te trekken. Naast de training heb ik veel verstand van blessures en diverse fysio en massage methoden. Dit alles combineer ik in mijn lessen. Groepen niet groter dan 20 personen