Utrecht
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Ayden Hendriks
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten (fysieke beperking) Aangepast sporten (verstandelijke beperking) Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Core stability training Fatburning Fitness Fitte moeders Functionele fitness Gewichtheffen H.I.I.T. Kettlebell Naschoolse opvang activiteiten Naschoolse sportactiviteiten Skeeleren Sport en spel voor kinderen Sportevenementen Sporten exclusief voor mannen Sporten exclusief voor vrouwen Sportpartijtjes Sportuitjes Voetbal
Specialisme

Mijn specialisme ligt in het feit dat ik mijn ervaring in de kinderopvang en fitness combineer. Ik geef zowel aan groepen les als individueel, volwassen en kinderen. Ik heb speciaal voor kinderen een unieke Bootcamp4kids ontwiikeld die aansluit bij een sociaal emotionele trainingen. 


Waar geloof ik in als trainer?

Mijn uitgangspunt is dat iedereen zichzelf wil zijn

en dat beweging in dat opzicht essentieel is.

Iedereen is opzoek naar de beste versie van zichzelf worden. Ik denk dat  het vooral belangrijk is  dat je lekker in je vel zit en sporten kan daarbij helpen. Je bent zowel fysiek als mentaal  bezig.


Opleiding & Diplomas

Sociaal pedagogisch medewerker 4

HBO pedogagiek

Aalo fitness trainer 

Bootcamp trainer

 


Ervaring

Tien jaar ervaring in de kinderopvang en onderwijs.

2 jaar ervaring in de fitness en sport wereld. 

 


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Wil jij een personal trainer of ben je opzoek naar een unieke cursus of verjaarsdags partijtje dan kan dat via mij. Ik geef diverse cursussen en trainingen kijk voor het aanbod op mijn website. 


Extra info
Ik ben in te huren voor zowel groepslessen als personal training sportevenementen en sportprojecten voor zowel onderwijs als kinderopvang. 

Beschikt over eigen materialen.