Haarlem
5/51 rating
Proefles aanvragen
Bootcamp Haarlem
ContactpersoonTesting
Bootcamp Haarlem
Sporten die wij aanbieden
Bootcamp Bootcamp voor beginners
Specialisme

Tijdens de lessen bootcamp staat sporten met plezier centraal. Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie worden getraind aan de hand van oefeningen (in spelvorm) met eigen lichaamsgewicht. Iedereen kan mee trainen op eigen niveau.

Waar geloof ik in als trainer?

In groepsverband ga je tijdens het sporten meer 'tot het gaatje' dan wanneer je alleen sport. Hierdoor behaal je sneller doelstellingen.

Opleiding & Diplomas

De instructeurs van Bootcamp Haarlem hebben minimaal een Bootcamp-cursus gevolgd of een mbo sport diploma.

Ervaring

De instructeurs hebben allemaal ervaring in het lesgeven van Bootcamp.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Bij Bootcamp Haarlem worden leuke, vrolijke en effectieve Bootcamp lessen aangeboden in een ontspannen sfeer tegen een lage vergoeding. Check de website voor bootcamp filmpjes.

Extra info

Op maandagavond start de les om 19:45u. Op donderdagavond start de les om 19:45u. Zorg dat je een flesje water (drinken) bij je hebt en een handdoek is ook geen overbodige luxe.We laten ons tijdens de lessen verrassen door obstakels die we onderweg tegenkomen zoals: trappen, heuvels, bankjes, paaltjes, stoepranden, grasveldjes, speeltuintjes etc. Wij zullen steeds opzoek gaan naar nieuwe bootcamp locaties in Haarlem om nieuwe uitdagingen in ons programma toe te kunnen passen.