Emmeloord
0/50 ratings
Proefles aanvragen
VitaalmetChris
ContactpersoonTesting
Chris Havelaar
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aangepast sporten (fysieke beperking) Afvalspecialist Bewegen voor ouderen Circuittraining Core stability training Functionele fitness Hardlopen Lifestyle coach Medisch fitness Performance specialist Personal training Professionele voetbaltrainingen Senioren fit Sporten met een beperking Vitaliteitscoach Voedingscoach Voetbal
Specialisme

In het begeleiden en coachen van mijn klant kijk en handel ik altijd naar de totale leefstijl en kan samen met de klant draaien aan knoppen zoals gerichte beweging, voeding en gedrag. Door die integrale benadering behaal ik meer gezondheidsresultaten op zowel korte als lange termijn.

Waar geloof ik in als trainer?

Continu evenwicht zoeken in beweging, voeding en gedrag.


Daarbij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de klant, ondanks eventuele beperkingen. Door juist aandacht te geven aan wat er wel kan, zie je toch dat er vooruitgang mogelijk is, waar je als mens ook weer dagelijks van profiteert.

Opleiding & Diplomas

Leefstijlcoach Opleidingen 2000


Gewichtsconsulent NHA


Personal trainer (fitness A en B) Fitvak


Beweegdeskundige (pre)diabetes Fitvak


Trainer/Coach 2 voetbal KNVB/CIOS


HBO Sport en Bewegen-Sportmanagement CALO Windesheim

Ervaring

Als voetbaltrainer begonnen met 15 jaar. Tot 33 jaar van de jongste tot de oudste jeugd getraind en van recreatief tot landelijk prestatief.


Als fitnesstrainer 11 jaar actief, personal trainer 4 jaar en leefstijlcoach sinds 2017.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Omdat ik maatwerk ga bieden voor jouw hulpvraag en daarin beweging, voeding en gedrag tegelijk meeneem in mijn aanpak.


Ik heb een luisterend oor, kan me goed inleven en kan planmatig naar een doel toewerken en geef daarbij de klant het stuur van zijn eigen ontwikkeling. Tot slot word je met vriendelijkheid en respect behandeld.

Extra info

Ik kan bij mensen thuis en buiten aan de slag en doe dat n overleg met de klant.


Binnen de voetbal kan ik als trainer/coach aan de slag, maar ook als hoofd opleiding of specialist (scout, wedstrijdanalyst, techniek, kracht, conditioneel)