Zandvoort
5/51 rating
Proefles aanvragen
Colin van der Hel
Sporten die wij aanbieden
Bewegen voor ouderen Boksen Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Core stability training Duintraining EMS training Fitness Functionele fitness Gewichtheffen Hardlopen H.I.I.T. Kettlebell Lifestyle coach Medisch fitness Outdooractiviteiten Personal training Senioren fit Spinning (groepsfitness) Sport en spel voor kinderen Sporten met een beperking Squash Teambuildingsactiviteiten Tennis TRX Zaktraining
Specialisme

Ik verzorg bootcamp, crosstraining, conditietraining en personal training in de buitenlucht. Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen en alle niveaus.Daarnaast ben ik werkzaam in de bedrijfsfitness en geef ik les bij een EMS studio (studio prikkels). Verder geef ik spinning, circuit/H.I.I.T en (fitness)bokslessen.

Waar geloof ik in als trainer?

Ik ben een groot voorstander van functioneel trainen en het gebruik van het eigen lichaams gewicht.

Opleiding & Diplomas

HBO Sport en Bewegen


Spinning instructeur


EMS Level 1


Funxtion en Fit!vak diploma functioneel trainen


Funxtion boksdiploma


EHBO en BHV diploma


TRX certificaat

Ervaring

Sinds augustus 2013 actief als (personal)trainer en vanaf augustus 2014 gespcialiseerd in het trainen in de buitenlucht. Daarna verder ontwikkeld op het gebied van functioneel trainen en het geven van groepslessen, zoals: boksen, spinning, TRX en circuittrainingen. Recentelijk ben ik ook aan de slag als EMS trainer.Ik ben dus zowel in het commericele als in de bedrijfsfitness actief, naast het werk bij studio's en als zelfstandige ondernemer.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Ik ben een veelzijdige en ervaren trainer, die met alle wensen en doelen aan de slag kan gaan! Twee aspecten die bij mij altijd centraal staan zijn: hard en effectief werken en plezier hebben in sport en bewegen!

Extra info

Beschikking over eigen materiaal


Flexibel qua locatie


Eigen vervoer