Alkmaar/Oudorp
3.7/53 ratings
Proefles aanvragen
Personal training Danielle de Bruyn
ContactpersoonTesting
Danielle de Bruyn
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Bootcamp Circuittraining Conditietraining Core stability training Fitness Fitte moeders H.I.I.T. Lifestyle coach Morning Workouts Personal training TRX
Specialisme

motiveren, gewichtcontrole, blessure herstel, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, hardlopen

Waar geloof ik in als trainer?

Een personal trainer is niet alleen coach maar ook een vertouwenspersoon die jou intensief en persoonlijk kan begeleiden naar jou eind doel. Die steeds terug kerende partonen kan doorbreken zodat jij blijvend je lifestyle kan veranderen. Of dit nu gaat om hulp bij gewichtscontrole/voeding, conditie verbeteren ,herstel na een blessure, spiermassa opbouwen of gewoon fit en gezond zijn is. Samen met jou zal ik er alles aan doen om jou sportieve doel te bereiken !!!

Opleiding & Diplomas

Aalo fitness trainer level 1 + 2, fitnes master trainer level 3, personal trainer level 4

Ervaring

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de sportbrance, buiten mijn werk om al personal trainer werk ik als groepsles instructrice.


sinds 2016 ben ik na mijn opleiding ook werkzaam als zelfstandig personal trainer.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Ik vind het belangrijk dat een klant zicht prettig voelt bij een personal trainer, het is tenslotte persoonlijk. Daarom kom je bij mij altijd eerst voor een kennismaking, gevold door een gratis proeftraining. Bevalt het je?Dan voeren we een intake gesprek zodat we een plan kunnen opstellen om jou doel/doelen te behalen. Trainen doen we altijd op jou niveau en iedere stap groot of klein is er 1.

Extra info

Ik ben beschikbaar voor personal training 1 op 1, maar ook voor duo en smallgroup trainingen (max 4 pers). Ook verzorg ik bij aanmelding bootcamp en hardloop lessen, de bootcamp kan binnen of buiten bij minimaal 5 personen.