Amsterdam
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Danny Bekker
Sporten die wij aanbieden
Bewegen voor ouderen Bootcamp Hardlopen Personal training Sportmassage Wielrennen
Specialisme

Persoonlijke aandacht, op deze manier zorgen dat het contact tussen trainer en klant optimaal is! Alleen dan lukt het om samen doelen te behalen.


Waar geloof ik in als trainer?

Training met persoonlijke aandacht


Bekkersport kiest bewust voor outdoor personal training omdat:  • JE BESPAART OP EEN SPORTSCHOOL ABONNEMENT

  • JE WORDT GELUKKIGER VAN BUITEN ZIJN

  • JE VEEL BACTERIËN MIJDT

  • JE HELDERDER KAN NADENKEN

  • JE EEN EXTRA SHOT VITAMINE D KRIJGT


Door persoonlijke aandacht kunnen we op een sociale en empathische manier stap voor stap naar jouw doel toe werken. Dit doel kan uiteenlopen in afvallen, trainen voor een sportief evenement of bijvoorbeeld een geheel nieuwe levensstijl!


Training in een omgeving waar jij je prettig voelt, zorgt voor meer rust in je hoofd en vergemakkelijkt de weg naar succes!


Kortom, geen excuus meer om niet in actie te komen!

Opleiding & Diplomas

Naast mijn carrière als wielrenner, studeerde ik aan de Johan Cruyff Academy. In 2008 heb ik daar de opleiding voor aankomende topsporters afgerond. In de jaren daarna heb ik mijn diploma’s gehaald in sportmassage en medical taping. Daarnaast heb ik diverse trainers diploma\'s behaald o.a in TRX training, kettlebeltraining, en The Overload Principle Trainer.


Ook heb ik de opleiding tot KNWU wielertrainer afgerond bij ASC Olympia te Amsterdam

Ervaring

In Maart 2010 heb ik Bekkersport officieel opgericht bij de Kamer van Koophandel. In datzelfde jaar werd ik ingehuurd door Advanced Travel Parter om clinics en trainingen te geven aan groepen en bedrijven. In de jaren erna ben ik mij ook op andere facetten van de sport gaan concentreren. Zo heb ik bijvoorbeeld het personeel van het Rijksmuseum getraind en gemasseerd en loop training gegeven aan verschillende bedrijven. In de tussentijd heb ik ontzettend veel mensen persoonlijk geholpen met het stellen en behalen van doelen, die uitéén lopen van het fietsen van Alpe d\'huez, Mont Ventoux, het lopen van de Dam tot Damloop, het lopen van Halve marathon, shapen na een zwangerschap of gewoon lekker fit blijven.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Ik weet als geen ander wat het is: keihard werken om doelen te bereiken. Met vallen en opstaan ben ik geworden wie ik nu ben. Met Bekkersport motiveer en help ik mensen hun (sportieve) doelen te verwezenlijken.


Extra info