Apeldoorn
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Freek Verbeet
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Afvalspecialist Buddy training Circuittraining Conditietraining Core power Core stability training Fatburning Fitness Gewichtheffen H.I.I.T. Kettlebell Lifestyle coach Performance specialist Sportuitjes Total workout Voedingscoach
Specialisme

Overgewicht en obesitas is één van mijn primaire specialiteiten. Ik heb cursussen opgericht waarin ik mensen help om af te vallen dmv leren EN doen! Basisleer voeding, training, enzovoort!Daarnaast werk ik met veel krachtsporters om

techniek en kracht te verbeteren. Sportspecifiek of niet.Beide specialiteiten probeer ik zo evidence based (wetenschappelijk gericht) mogelijk uit te voeren. 


Waar geloof ik in als trainer?

Hoe beter je zelfstandigheid, hoe beter je vaardigheden, hoe meer zelfvertrouwen --> resulteert ALTIJD in progressie met jezelf. Sport of niet. 

Kennis is macht en macht deel ik.


Opleiding & Diplomas

HBO sport gezondheid en management

kettlebelltrainer 1

weightlifttrainer 1

fitvak a en b

sport en voeding certificaat (Hogeschool arnhem en nijmegen)

conditietrainer topsport

Assistent martial arts diploma

Zwarte band certificaat (aikido)

EHBO diploma

bayesian certificate (2016)


Ervaring

Sinds 2005/2006 ben ik actief begonnen in de fitnessbranche als instructeur. Vervolgens doorgegroeid als fitnesscoördinator en daarna vestigingsmanager. 

Uiteindelijk nu 2,5 jaar voor mijzelf begonnen als Personal Trainer, auteur en docent. 

Schrijf graag regelmatig blogs over sport en voeding onderwerpen, maar dan evidence based.


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Ik durf te zeggen dat ik door mijn wetenschappelijke aanpak verder ga dan de meeste trainers in het oosten/midden Nederland. Ik ben dagelijks bezig met mijn vak en wil mensen altijd graag helpen. Eigenlijk ben ik een mensen-mens!


Extra info

Ik kan eventueel als spreker ingehuurd worden voor bedrijven. Dit kan op het gebied van ziekteverzuim en gezondheidsverbetering. 

Daarnaast bied ik Personal Training aan, maar ook SMALL group training.

Check ook mijn cursussen!