Utrecht
5/51 rating
Proefles aanvragen
Jacob van Bladeren
Sporten die wij aanbieden
Afvalspecialist BBB Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Core stability training Fatburning Gewichtheffen Hardlopen H.I.I.T. Kettlebell Morning Workouts Obstacle run trainer Outdooractiviteiten Personal training Skiën Sportuitjes Trailrunning TRX
Specialisme

Persoonlijke aandacht - vetverbranding - conditieverbetering - spieropbouw - oefenen voor een Obstacle run - beter in je vel zitten.


Waar geloof ik in als trainer?

Ik geloof dat iedereen om verschillende redenen personal training kan kiezen , iedereen is anders. Ik probeer me dan ook altijd zo goed mogelijk aan te sluiten jouw wensen en doelen. Ik geloof dat het voor sommige een grote stap kan zijn om een personal trainer in te schakelen dus ik denk dat het belangrijk is dat het op een manier gaat die jij prettig vindt. Eigen inzet en verantwoordelijk zijn belangrijk naast dat ik begeleid en motiveer. Zelf ben ik een groot fan van het buiten trainen dus naast het sporten in de Personal Training studio kunnen we gebruik maken van het naast geleden parkje. De studio is voorzien van alle gemakken en in combinatie met de buitenlucht maakt het dit voor mij de ideale trainingsomgeving.

Opleiding & Diplomas

  • Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht – Vrede en veiligheid

  • Opleiding: Sport en bewegen

  • Sport Specialisatie: Outdoor Sport

  • Specialisatie: Sport management

  • AALO Personal Trainer

  • LOI Sportvoeding  • AALO - Kettelbell trainer

  • Start2move - Zwanger en Fit

  • Start2move - Paramedisch Fitnesstrainer onderste extremiteit

  • Start2move - Paramedisch Fitnesstrainer bovenste extremiteit

Ervaring

Sinds 2012 heb ik BuitenGewoonFit, een bootcamp en personal trainingsbedrijf. Ik geef samen met mijn team verschillende soorten bootcamp trainingen aan groepen in de parken van Utrecht (zie www.buitengewoonfit.com). Naast deze groepstrainingen ben ik ook personal trainer en kan ik jou als individu begeleiden.


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Wat mij differienteert van de rest is natuurlijk iets persoonlijks maar ik krijg vaak terug van mensen dat ze het fijn vinden dat ik niet die typische 'drill-sergeant ben maar juist op een rustige en vriendelijke manier ook mensen kan motiveren om het uiterste er uit te halen. Daarnaast vindt ik flexibiliteit erg belangrijk. Naast de Personal Training studio kan ik ook aan huis komen en we spreken af wanneer het jou het beste uit komt.

Extra info

Ik verzorg altijd een compleet programma, inclusief trainingschema's, testen en metingen en ik werk altijd met voldoende materiaal. Voor meer informatie kan je kijken op de website of neem gerust contact op als je vragen hebt!