Nieuwegein
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Jasper Leemans
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Afvalspecialist Bootcamp Buddy training Lifestyle coach Personal training Sport en spel voor kinderen Teambuildingsactiviteiten
Specialisme
Ik ben 100% commited, ik ga alleen een traject aan met jou als ik die commitment ook bij jou voel. Jouw doel wordt mijn doel en samen overwinnen we elk obstakel op de route. Ik ben jouw stok achter de deur, je motivator en laat geen ruimte voor verslapping. Let's do it!
 Naast Personal Training geef ik ook 3 vaste Bootcamps in Nieuwegein en kan ik Bootcamps op locatie verzorgen!


Waar geloof ik in als trainer?

Samen zoeken we naar jouw doel. Soms is dit gauw duidelijk, soms moeten we even graven. Samen stellen strakke deadlines en doen we alles om dit te behalen. Niet alleen bewegen is belangrijk, ook aan je voeding gaan we sleutelen. De driehoek Trainer - Jij - Dietist gaat zorgen voor topresultaat. Geen excuses, resultaat!
 It's time to GetUp!

Opleiding & Diplomas
Fitvak A, NASM Personal Training


Ervaring

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fitnessinstructeur. Sport is ondanks tal van fysieke teleurstellingen altijd mijn drijfveer en uitlaatklep gebleven en ik vind het heel tof om mensen te helpen hun doelstellingen te bereiken. Maart 2015 ben ik gestart met GetUp! en ga ik commitments aan met mensen om hun leven te veranderen. Dit kan 30 kilo afvallen zijn, maar ook excelleren in jouw teamsport!

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
Ik stel doelen en haal die! Geen geklooi met losse lessen  een duidelijk gestructureerd traject. Trainen bij GetUp! is gegarandeerd resultaat!
Extra info
Wil je meer weten of mij? Wil je een proefles Bootcamp? Een vrijblijvende intake? Ga snel naar www.getup.nu en start deze week nog met (meer) bewegen!