Oss
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Jelle Smaling
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten (fysieke beperking) Aangepast sporten (verstandelijke beperking) Aangepast sporten (visuele beperking) Afvalspecialist Body pump (groepsfitness) Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Core stability training Fatburning Fitness Functionele fitness Gewichtheffen Grit (groepsfitness) Hardlopen H.I.I.T. Kettlebell Lifestyle coach Medisch fitness Personal training Spinning (groepsfitness) TRX Vitaliteitscoach Voedingscoach
Specialisme

Personal training bij START is meer dan training alleen. Het is complete coaching naar een leefstijl die bij jou past.

Vanuit ervaring kan ik zeggen hoe lastig het is om nu écht eens wat te veranderen aan je lijf, je gezondheid, je geluk – noem maar op!Als jij niets liever wilt dan de touwtjes in handen krijgen en bepalen wat je eet, hoe je eruit ziet of vooral hoe jij je voelt, dan kan ik je helpen en mag je verwachten dat ik je niet alleen help met specifieke trainingen maar ook met praktische voeding (die bij jou past) en tips, steun en begeleiding bij alle uitdagingen van het dagelijks leven.


Waar geloof ik in als trainer?

Een échte verandering gebeurt niet van de een op de andere dag. Diverse onderzoeken wijzen uit, om over persoonlijke ervaringen nog maar niet te spreken, dat een echte gedragsverandering niet in minder dan 6 maanden plaatsvindt. Sterker nog, sommigen stellen zelfs dat enkel met 12 maanden een structurele verandering werkelijkheid wordt.Omdat ikzelf weet hoe moeilijk het is om iets te veranderen vanuit de tijd dat overgewicht, astma en ongeluk mijn leven beheersten sta ik voor steun, hulp en het scheppen van voorwaarden. Vanuit deze visie wil ik nu écht eens wat veranderen in jouw leven. Nee, niet alleen begeleiding op het gebied van goede, specifieke training maar een totale ondersteuning in het scheppen van een nieuwe leefstijl, het krijgen van een goed én vertrouwd voedingspatroon, je laten bewegen op een manier die jij leuk vindt!6 maanden, onbeperkt Personal Training en ondersteuning van het bezoek aan de supermarkt tot het bereiken van je eerste mijlpalen. Alles inclusief een gratis intake, check-up en wekelijkse deelname aan een instapvriendelijke groepstraining.


Opleiding & Diplomas

- AALO Allround Fitnessinstructeur

- NASM Certified Personal Trainer

- AALO Medical Fitness: Obesitas en Diabetes

- Premier Sports Conditioning Trainer

- AALO Bootcamp Trainer

- Institute of Motion Health Coach

- LesMills Bodypump, GRIT

- ClubJoy Cycle

-


Ervaring

Werkzaam in de Fitnessbranche sinds 2012 en actief als Personal Trainer sinds 2014.Deelgenomen aan TV - programma SBS-6 'De Grote Herkansing' als coach van deelneemster voor 5 maanden.


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
Mensen nemen met mij contact op omdat ze op zoek zijn naar meer dan een trainer en meer dan fitness. Aan mij heb je een coach die echt maatwerk levert; aan huis komt, je helpt met alles van hardlopen tot zwemmen. Iemand die luistert naar je zorgen en je coacht in de manier waarop je dagelijks beweegt, eet, sport en vooral in de manier waarop jij in het leven staat.
Extra info

- Personal Training

- Lifestyle coaching

- Public speaking

- Master Training functional fitness

- Doceren en trainen van trainers