Harderwijk
5/51 rating
Proefles aanvragen
Joel Helms
Sporten die wij aanbieden
Afvalspecialist Gewichtheffen H.I.I.T. Personal training Sportevenementen Sporten met een beperking Teambuildingsactiviteiten Total workout TRX Voedingscoach Zaktraining
Specialisme

Houding en bewegingscorrecties

Voeding en gewichtbeheersing waaronder het opbouwen van spiermassa en het verlagen van vetpercentage.

Fitness, krachttraining, en core training waaronder TRX/ Kettlebell. 

Mijn trainingen zijn nooit hetzelfde, ik breng creativiteit, plezier en uitdaging met me mee en een flinke dosis passie voor resultaat! Ik zet me in voor de doelstellingen van de client. Samen werken we een bewezen methode uit wat opgebouwt is uit periodieke fases! Wil jij resultaat!? Neem dan contact met me op.


Waar geloof ik in als trainer?

Ik geloof in kennis, inzicht, gevoel voor de individu, en natuurlijk plezier en humor! Resultaat is belangrijk maar een lifestyle change is belanrijker! 


Opleiding & Diplomas

Bayesian Bodybuilding trainer I.O.

Perfect Performance essentials

Knock Out trainer LAPT (kickboksen)

Personal Trainer Fitvak!

Personal Trainer Fysio Physics

Ftiness Trainer A

 


Ervaring
Sinds 2009 geef ik Bootcamp Trainingen en Personal Training. Inmddels ben ik ondernemer en ben ik eigenaar van Fitclub Nederland samen met mijn compagnon werken wij aan een fitter slanker en gezonder Nederland. We hebben inmiddels honderden mensen geholpen naar een gezondere levenstijl en doormiddel van Personal Training geven we net dat beetje extra persoonlijke aandacht die mensen nodig hebben om effectief zichtbaar resultaat te behalen, hetzij met afvallen, aankomen of sportspecifiek conditie training.  Voordat ik trainer was werkte ik in de zorg voornamelijk met mensen met een lichte vorm van autisme! Ik werk tot vandaag nog met jongeren met beperkingen die sport gebruiken als uitlaatklep 
Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Als je hulp nodig hebt met krachttrainen of het bouwen van spiermassa. Of als je een volledig programma op maat wil inclusief voedingsbegeleiding dan kun je een intake met mij plannen zodat we kunnen kennismaken.


Extra info

Ik ben in te huren voor prive trainingen, en voor het geven van conditie trainingen aan verenigingen kun je contact met mij opnemen voor geruduceerde tarieven. Ook voor kleine groepen maak ik trainingsplannen en begeleiding.