Amsterdam
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Jonas Konijnenberg
Sporten die wij aanbieden
Freestyle slackline Naschoolse opvang activiteiten Naschoolse sportactiviteiten Outdooractiviteiten Slackline Sportevenementen
Specialisme

Als docent zie ik het als mijn rol om kinderen een voorbeeld te geven in het blijven (buiten)spelen! Door jezelf uit de dagen op sportief vlak leer je veel over je lichaam, geest en zelf-beeld. 

Met mijn uitstekende eigen voorbeeld geef ik kinderen inzicht in de jonge sport slackline. 

Door uitdagende balanceer activiteiten aan te bieden krijgen leerlingen nieuwe balanceer skills en een nieuw idee over buitenspelen.


Waar geloof ik in als trainer?
Ik geloof er in dat iedereen van uitdaging houdt. Door jezelf uit te dagen leer je om constant goed na te blijven denken over je leerproces. Daardoor kun je iedere keer een stapje verder gaan.Sporten doe je zonder reden; je gaat plezier maken!
Opleiding & Diplomas
  1. Academie voor Lichamelijke opvoeding (gymleraar)

  2. Turntrainer niveau 4


Ervaring

Sinds 2009 (ALO) geef ik sportlessen. Sinds 2012 geef ik slackline lessen. In 2013 ben ik daar dan ook mijn eigen bedrijf mee begonnen: Slacktivity Slacklines.

Inmiddels geef of ik vrijwel iedere dag slackline les. Met Slacktivity geef ik iedereen les: van kinderen, studenten tot docenten. Bijv:    • Docenten: Over hoe zij slacklinen in hun eigen gymles kunnen aanbieden.

  • Scholen: gymles met slacklinen!

  • Kinderen: feestjes en partijenDaarnaast heb ik verschillende enthousiaste slackliners leren lesgeven. Inmiddels zijn er zelfs meerdere docenten die slackline les namens mij geven! 


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Slacklinen is een activiteit die voor iedereen simpel te leren is. Je leert door te ervaren! Door veel te proberen en tips van de docent leer ik je snel de basics.

Met mij als docent heb je de meest ervaren slackline instructeur van Nederland (en misschien wel de wereld) in huis. Ik heb inmiddels een oog ontwikkeld om mensen te leren leren slacklinen. Door mijn instructie leer je namelijk jezelf het slacklinen aan!


Extra info

Ik ben in te huren voor vrijwel iedere sport situatie waarbij slacklinen gewenst is:  • ​clinics voor scholen

  • opleidingen voor docenten en studenten

  • kinderfeestjes en partijen

  • demonstraties op evenementen