Amersfoort
5/51 rating
Proefles aanvragen
Leon van Maaren
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten (fysieke beperking) Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Fitness Hardlopen High impact H.I.I.T. Outdooractiviteiten Personal training Teambuildingsactiviteiten
Specialisme

ik ben als personal trainer en bootcamp instructeur gespecialisseerd in hiit training, krachtraining en voedingsadvies.


Waar geloof ik in als trainer?

Keisports functionele en resultaat gerichte personal training en lifestyle coaching. Tot wel 70% van training resultaten is afhankelijk (timing) van voeding en het ritme van het dagelijks leven. Keisports Personal training Amersfoort gaat voor 100% resultaat, Dit betekent personal training op maat gecombineerd met voedingsadvies passend bij jouw doelen en dagelijks leven.


Opleiding & Diplomas

Fitness trainer A

Fitness trainer B

personal trainer business

Less mills Spinning

Sport en voeding


Ervaring

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de sportbranche als o.a fitness en spinning instructeur. Als sporter ben ik op jonge leeftijd begonnen als wielrenner. Vanaf mijn 18de ben ik actief geweest als o.a. Fitness atleet en outdoor survival specialist.


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Opzoek naar een personal trainer in regio Amersfoort? Met Personal Training van KEISPORTS Amersfoort bereik je sneller je doelen en gaan we voor een stabiel en optimaal resultaat!

Door zeer efficiënte begeleiding in training en advies over voeding zorgen we er samen voor dat je meer gemotiveerd bezig bent.