Santpoort-Noord
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Lianne Beijer
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Afvalspecialist BBB Bootcamp voor beginners Core stability training Dansen Fitness Fitte moeders H.I.I.T. Lifestyle coach Personal training Pilates (groepsfitness) Senioren fit Sport en spel voor kinderen Sportevenementen Sportpartijtjes Total workout Vbarre Vitaliteitscoach Voedingscoach
Specialisme

De esthetische kant van sport: spiermassa aankomen, afvallen, strakker worden, vetmassa verliezen, etc. Dit doe ik bij voorkeur in combinatie met voedingsadviezen waarbij ik een persoonlijk afgestemd pakket voor je samenstel. Naast personal training verzorg ik diverse groepslessen, mijn specialisme is Pilates, yoga, mobility training, Yogilates, Barre Fitness en Senioren Fit. Ik heb ervaring in allerlei dansstijlen, aerobics en Zumba, maar momenteel geef ik hier geen lessen in.
Waar geloof ik in als trainer?
Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Zowel innerlijk (gezondheid, zelfvertrouwen, bewustwording) als uiterlijk (gespierd/slank >> komen en blijven op jouw ideale gewicht). Door mijn eigen ervaring en de positieve veranderingen die ik via tientallen klanten heb meegemaakt ben ik er 100% van overtuigd dat het iedereen lukt die zich er volledig voor inzet. Wat jouw uitdaging ook is, ook jij kan je doelstelling behalen! En ik help je daar graag bij.

Opleiding & Diplomas
CIOS Dans, eerste jaar afgerond, Fitvak A & B, voedingshulpverlener, [BGN] gewichtsconsulente, sportvoedingscoaching, Ground Control Pilates docent. Momenteel studeer ik mindfulness coaching en ik heb mijn BBA in Hotelmanagement. Naast mijn werk in de fitness- & gezondheidsindustrie werk ik parttime bij een gerenommeerd hotel.
Ervaring

Freelance danslessen verzorgen sinds 2008 (diverse disciplines; hoofdzakelijk kinderdans, lyrical jazz en buikdansen). Sinds 2013 werk ik in de fitness branche bij diverse sportscholen als groepsdocent en fitness trainer. In 2012 ben ik mijn eigen praktijk als voedingscoach gestart en inmiddels combineer ik dat o.a. met mijn begeleiding als personal trainer. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, aankomen, eetproblematiek en voedselintoleranties. Daarnaast ben ik vrijwilliger voor het WCRF (World Cancer Research Fund) en geef ik adviezen omtrent voeding.


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
Mijn passie voor voeding, fitness, gezondheid, etc... is ENORM! Ik geloof in een geintegreerde aanpak van mind-muscle-mouth. Als je je geest, lichamelijke conditie en voedingspatroon kan integreren in een levenswijze die voor JOU werkt. Een levensstijl die je kan volhouden, die je interessant vindt, makkelijk uit te voeren is en waar je optimaal bij presteert... ik wil jou helpen die levensstijl te onderzoeken en je helpen jouw doelstellingen te bereiken. Ik ben (>)100% gemotiveerd en vraag alleen je vertrouwen en volledige inzet... op die manier weet ik zeker dat je komt waar je wilt komen! 
Extra info

Ik verzorg tevens workshops bij bedrijven/sportscholen en kinderpartijtjes op het gebied van spel, sport en/of dans. Wil je meer weten? Bel me of stuur me een mailtje. Ik overleg graag alle mogelijkheden met je. N.B. voor groepslessen is een proefles mogelijk, voor personal training momenteel nog niet. Echter... de kosten voor de intake worden bij langdurige trajecten verrekend in de totaalprijs, vraag naar de mogelijkheden.