Zwolle
5/51 rating
Proefles aanvragen
ProMotus
ContactpersoonTesting
Maurice van Dooren
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aangepast sporten (auditieve beperking) Aangepast sporten (fysieke beperking) Aangepast sporten (verstandelijke beperking) Aangepast sporten (visuele beperking) Afvalspecialist Bewegen voor ouderen Circuittraining Conditietraining Core stability training Fatburning Fitness Functionele fitness Gewichtheffen Hardlopen H.I.I.T. Kettlebell Lifestyle coach Medisch fitness Obstacle run trainer Personal training Senioren fit Sporten met een beperking
Specialisme

Bij het verhogen van iemands fitheid is het kunnen creeren van stapjes essentieel. Daar ligt mijn expertise. Door mijn ervaring als sportfysiotherapeut ben ik gewend om het juiste instapniveau in te schatten, ook als iemand een lage belastbaarheid heeft. En door mijn achtergrond is het voorkomen van blessures (respect voor wat het weefsel aan kan) een belangrijke prioriteit!

Waar geloof ik in als trainer?

Hoe beter de stabiliteit en beweeglijkheid, hoe hoger de kwaliteit van je bewegingen. Kwaliteit in bewegen voorkomt klachten, verbeterd prestaties en vergoot daardoor het plezier in bewegen!

Opleiding & Diplomas

Fysiotherapie


Sportfysiotherapie


Crossfit Football


Voeding

Ervaring

Vanaf 2006 werkzaam als sportfysiotherapeut, waarbij het trainen van clienten mijn primaire taak is. Door onze (specialistische) werkwijze werk ik primair als trainer, geen hands-on therapie. Daardoor maakt het voor mij niet uit of ik werk met mensen die lichamelijke klachten hebben of niet. Het einddoel is altijd (weer) kunnen sporten, fit worden.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Het komt vaak voor dat het alleen maar gaat om zo snel mogelijk afvallen. Wat vergeten wordt is dat deze manier van trainen een aanslag op je lijf, je pezen, je banden. Door mijn achtergrond als sportfysiotherapeut richt ik me niet alleen op het verhogen van je conditie, kracht, stabiliteit en afvallen, maar werken we ook aan de belastbaarheid van je weefsels! Bij mij een veilige lange termijn planning!