Berkel en Rodenrijs
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Leeg Profiel afbeelding
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aerobics Aquafitness Bewegen voor ouderen Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining CrossFit Duintraining Fitness Frisbeeën Hardlopen Outdooractiviteiten Personal training Senioren fit Skiën Sneeuwactiviteiten Snowboarden Soccer squash Sport en spel voor kinderen Sportevenementen Sporten exclusief voor mannen Sporten exclusief voor vrouwen Sporten met een beperking Sportpartijtjes Sportuitjes Voetbal Voetvolleybal
Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in het geven van verschillende soorten trainingen/ lessen in de verschillende soorten takken van sport. Ik heb de opleiding het CIOS te Haarlem afgerond en ik ben erg breed opgeleid, van snowboarden tot aerobics, van fitness instructeur tot sporten met mensen met een beperking. 


Waar geloof ik in als trainer?

Ik geloof in de zin; waar een wil is, is een weg en van stilstaan wordt je lelijk (klein grapje natuurlijk..) Ik werk graag doelgericht, en ik zorg altijd samen met de klant dat we het doel behalen.
Opleiding & Diplomas
Mijn diploma heb ik aan het CIOS te Haarlem behaald. In deze opleiding ben ik in een aantal vakken gespecialiseerd, waarbij je bij sommige keuzevakken een diploma kan behalen, dit zijn: Aerobics Trainer A, Fitness Trainer A, Anwarter diploma (snowboard instructeur).
Ervaring
Al een tijdje ben ik actief om veel in de sport bezig te zijn, dit is nu ongeveer sinds 1 jaar voor mezelf. Hiervoor heb ik bij verschillende bedrijven stage gelopen. Ook voor de vakken; Beweging Aangepaste Sporten -> voor dit vak heb ik een jaar lang stage gelopen in een zwembad, waar kinderen met een beperking kwamen zwemmen. Internationale Sport ontwikkeling (hier ben ik 2 maanden naar Suriname geweest wat een enorm grote ervaring is geweest!)


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
U zou contact met mij op moeten nemen omdat ik een enthousiast persoon ben en weet van doorzetten en aanpakken! voor de groepslessen vind ik het erg belangrijk dat iedereen plezier heeft in het sporten, en dat zal ik u geven.
Extra info
Ik ben voor verschillende trainingen in te huren, zowel groepstrainingen als individueel.