Apeldoorn
5/51 rating
Proefles aanvragen
Patrick van Steen
Sporten die wij aanbieden
Krav Maga (zelfverdediging) Kungfu Outdooractiviteiten Sportevenementen Tai Chi Weerbaarheid Wushu (Chinese gevechtssport)
Specialisme
Hallo! Ik ben Sifu Patrick van Steen een Ng Ying Kungfu docent in Apeldoorn. Naast Kung Fu geef ik ook les in Reality Based Selfdefense volgens het Grassiva (soort krav maga) systeem. Sportlessen geven is mijn grote passie en ik vind sportinstructeur zijn helemaal te gek.Neem contact met mij op voor meer informatie.
Waar geloof ik in als trainer?
Lessen op maat geven, aangepast aan het individu. Ik als instructeur wil graag iedereen een succeservaring geven. Ook ben ik er graag voor mijn sporters.
Opleiding & Diplomas
Diploma docent: Ng Ying Kungfu , Diploma docent Grassiva selfdefense system, Diploma instructeur Nunchaku, Diploma kubotan instructeur.  En vele anderen.
Ervaring

Ik geef 4 jaar les in weerbaarheid en vechtsporten in heel Nederland. Ik ben ook eigenaar van sportschool van Steen, en de Long Juan Feng school voor Ng Ying Kungfu in Apeldoorn. 


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
Ik bied goede kwaliteits sportlessen in de regio Apeldoorn, ben goed gediplomeerd en wil graag mijn passie om mensen te helpen in de weerbaarheidssporten laten zien.
Extra info
Ik geef groepslessen aan groepen van maximaal 20.personen om de kwaliteit hoog te houden. Ook clinics, workshops en andere les-soorten op bijv evenementen en andere.