Almelo
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Raymond van Kammen
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aangepast sporten (verstandelijke beperking) Bewegen voor ouderen Boksen Bootcamp Bootcamp voor beginners Conditietraining Jiu Jitsu Karate Kickboksen Lifestyle coach Middeleeuwse krijgskunsten Personal training Sport en spel voor kinderen Sporten exclusief voor mannen Sporten exclusief voor vrouwen Sporten met een beperking Systema Total workout Weerbaarheid Zaktraining
Specialisme

Individuele begeleiding - Kleine groepen ; Zelfbescherming  - Systema; Middels universele principes leer ik je jezelf en dierbaren te beschermen. Weerbaarheid, Zelfverdediging, Gezond en verantwoord bewegen met een 'gezonde' mindset!Waar geloof ik in als trainer?
Samen werken aan een gezonde en veilige omgeving begint bij jezelf! Laat mij je gids zijn; uitgaande van wat je nu al hebt en kunt, aangevuld met mijn visie, ervaringen en vaardigheden zul je veiliger & lekkerder in je vel gaan zitten! 

Opleiding & Diplomas
Diverse graduaties in krijgskunsten, vechtsporten en coachingvormen! Ervaringsdeskundige met zeer veel praktijkervaring in begeleiding van jong-volwassenen en volwassenen!

Ervaring

Ruim 20 jaar ervaring bij de politie in de basispolitiezorg, en teamlid/groepscommandant bij een aanhoudingseenheid waarbinnen ik veel ervaring heb opgedaan in omgaan met conflicten, het verrichten van aanhoudingen en controleren van stressvolle situaties. Ik beoefen vanaf mijn 15ekrijgskunst en vechtsporten (o.a. Ko Ryu Taijutsu, Kyukushin Karate, Hapkido, Kickboxing enSystema) en verzorg al (bijna) even zolang instructie in allerlei vormen van krijgskunsten en instructie aan particulieren & beroepsgroepen die met geweld en agressie te maken kunnen krijgen. Veel ervaringen die ik zelf heb opgedaan en middels opleidingen, seminars en trainingen als reflectie van anderen heb meegekregen neem ik mee in mijn lessen. Naar tevredenheid van cursisten uit het bedrijfsleven en in de particuliere sector! Ik zie het als mijn taakom mijn cursisten een belevingmee te geven die aansluit bij haar vraag en behoefte,met een realistisch karakter. Gericht op het ondergaan van succeservaringen, soms confronterend, altijd opbouwend!

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Persoonlijke oprechte aandacht van een ervaringsdeskundige die je gids zal zijn in het vinden van een 'oprechte' veilige houding voor je leven, werk, school en sport!


Extra info

‘Een leven lang leren’is mijn motto m.b.t. instructie geven en krijgen. Open staan voor reflecties, invloeden vanuit welke bewegingsvorm dan ook, zonder daarbij voorbij te gaan aan mijn kennis, ervaring en visie waarin ik vertrouwen heb. Mijn instructie is daardoor praktijkgericht, en vlot inzetbaar voor een ieder. Ik leer je geen onnodige trucs maar natuurlijke bewegingen die je, vanuit een ongedwongen dagelijkse houding, omzet naar toepasbare houdingen en vaardigheden tijdens conflictsituaties. Kennis en ervaringen delen met elkaar zorgt voor een continue ‘flow’ van ontwikkeling. Samenwerking. Maak gebruik van mijn kennis, ik hoop ook inzichten van mijn cursisten, partners en collega’sop te doen; leren in een prettige persoonlijke sfeer en omgeving draagt bij aan een degelijke instructie waarbij je tot in lengte van dagen concreet veiliger kunt functioneren!