Den Haag
5/51 rating
Proefles aanvragen
Regilio Mac Donald
Sporten die wij aanbieden
Voetbal
Specialisme

Potentie zien in een sporter,

Motiveren e en mentaal sterker maken,

Doelgericht trainen op aspecten van een positie .

Trainen op techniek en kracht.

Ook voor de jongste jeugd voetbal op een leuke en plezierige manier bijbrengen.


Waar geloof ik in als trainer?
Dat je overal kan komen doormiddel van hard werken en geloven in jezelf. Dat er geen problemen zijn dat alles mogelijk is als beide partijen ervoor openstaan.Ik wil als trainer altijd iemand wat bijbrengen en het beste uit diegene halen.

Je moet soms tegen dingen aanlopen om sneller dingen te kunnen begrijpen en ervan te leren.
Opleiding & Diplomas
Bezig met de opleiding Sociaal Cultureel werker niveau 4. Als voetbaltrainer heb ik de JVT behaald. 2016-2017 deelnemen aan de TCIII Cursus. 2015-2016 ga ik de René Meulensteen cursus volgen. Interne dag meegelopen bij jeugdopleiding Feyenoord en Vitesse Arnhem.

Dit jaar ga ik ook mijn bootcamp en fitnes diploma's behalen.
Ervaring

Ben 3 jaar begonnen om een vriend te ondersteunen genaamd Eric Abdul oud profkeeper van Sparta Rotterdam.Hij was geblesseerd en ik ondersteunde hem in de zomervoorbereiding. Hij wou me graag erbij dus ging ik de C2 af en toe ondersteunen in de veld team technische en tactische trainingen.In December hielp ik bij een voetbaltoernooi op de club genaamd Vitesse Delft. Na het toernooi kwamen zoveel aanmeldingen voor de C jeugd dat er geen plek meer was toen nam ik het initiatief om een C3 team op te stellen en hun te trainen. Eric kreeg in Januari een aanbieding om een nationaal jeugdteam in Aruba te trainen en binnen een maand was ik hoofdtrainer C dat heb ik nog 2 jaar gedaan met winst in de Knvb toernooien goed gepresteerd op toernooien bij Wippolder en onder andere Alphenseboys zijn gepromoveerd naar de eerste klasse waar we het redelijk doen met een compleet nieuwe groep.

Vanaf 2016-2017 ben ik hoofdtrainer A bij Vitesse Delft.Wippolder.Ook heb ik in mijn eerste jaar als trainer een jaar lang de techniektraining gedaan bij Wippolder voor de 2de jaars E pupillen tot de 2de jaar C junioren.Maatschappelijk projecten,Namens Vitesse Delft geef ik ook voetbaltrainingen op basischolen in achterstandswijkendat doe ik al 3 jaar en ben ik ook jongerenwerker waar we ook deelnemen aan verschillende voetbaltoernooien.