Beuningen
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Rex Schoenmakers
Sporten die wij aanbieden
BBB Circuittraining Fitness Hockey Kickboksen Outdooractiviteiten Skiën Sneeuwactiviteiten Snowboarden Teambuildingsactiviteiten
Specialisme

Sneeuwsport, Fitness, Hockey en Zelfverdediging. Mensen met angst, vanwege ongeval of dergelijke. Sport is niet alleen gezond maar ook goed voor spieren, cognitief en sociale contacten. 
Waar geloof ik in als trainer?
Ik ben er van overtuigd dat alles mogelijk is. Als de wil daar is dan zal ik je als trainer helpen door je te motiveren en stimuleren om meer te willen en te kunnen dan je zelf denkt wat mogelijk is. Of het nu met een team is dat een kampioenschap wil winnen of een individu die angst heeft met skieen en langzaam wil beginnen. 


Opleiding & Diplomas
CIOS Niveau 4 SCUB (Sport Coordinator Uniformeerde Beroepen) opgeleid. alles op het gebied van breedtesport, Zelfverdediging (politie/weerbaarheid), Outdoor activiteiten zoals terreinwerk, crossfit. Extra licenties voor Fitnesstrainer A, Zelfverdedigingsinstructeur, Ski/snowboard-leraar Landes1.  Hockey is een hobby die ik graag zowel als speler als trainer uitoefen. Trainingen speciaal voor keepers doe ik ook. 


Ervaring

- Hockeyspeler                     MHCB Hockeyclub Beuningen

- Opleiding Sport en Bewegen                     ROC Nijmegen

- Junior Fitness instructeur.                        LCB Beuningen

- Trainer Trimmers                          Hockeyclub Beuningen

- Fitnessinstructeur                                    LCB Beuningen

- Stage Instructeur Zelfverdediging         Fudochi Nijmegen

- Opleiding Skileraar Anwarter        Zell am see, Oostenrijk

- Instructeur SKI                                       Skidome, Kaprun

- Opleiding CIOS SCUB                  Rijnijssel CIOS Arnhem

- Jongste Jeugd Coordinator           Hockeyclub Beuningen

- Trainer Heren 4                            Hockeyclub Beuningen - Fitness en groepsinstructeur                           Fitland Mill

- Skileraar                                   Hermann Maier Skischule

- Ski/ Snowboardleraar               Hermann Maier Skischule

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
Merk je zelf of bij een ander ruimte voor verbetering en kan dit goed op de vlakken die ik aanbied dan zie ik graag een mail tegemoet. Je kan me ook inschakelen als trainer van een team of als trainer van een persoon. 
Extra info

Ik geef les aan: Teams, Prive, Clinics, sportdagen, sportevenementen. Dit kan ook in trend van een bedrijfsuitje of een teamuitje zijn. Dit kan in een mail worden afgesproken.