Hendrik-Ido-Ambacht
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Roxanne van Berkel
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Aerobics Afvalspecialist BBB Bewegen voor ouderen Body pump (groepsfitness) Body shape (groepsfitness) Body vive (groepsfitness) Boksen Bootcamp Circuittraining Conditietraining Core power Core stability training Dansen Fatburning Fitness Gewichtheffen Hardlopen High impact H.I.I.T. Kettlebell Kickboksen Les mills (groepsfitness) Lifestyle coach Medisch fitness Personal training Sh’bam (groepsfitness) Sportevenementen Sporten met een beperking Sportmassage Step/shape Total workout TRX Voedingscoach Zumba
Specialisme

Personal Trainer

De naam is Roxanne van Berkel. Werkzaam bij WorkoutCentre Be You te Hendrik-Ido-Ambacht. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van Personal Trainer in de regio Drechtsteden (zzp-er) naar een eigen onderneming welke de naam draagt WorkoutCentre Be You. Sinds die tijd werk ik ruim 80 uur per week als Personal Trainer, fitness instructor, groepslesdocente en masseuse. Van maandag tot en met zaterdag begeleid ik leden en Personal Trainings klanten in de fitness bij WorkoutCentre Be You.

Voor de PT trainingen wordt er per PT klant verschillende themadagen geschreven. Allen gebaseerd op de vooraf gestelde doelstellingen van de PT klant. Door middel van de verschillende trainings thema's wordt er veelzijdig en gevarieerd getraind waardoor PT trainingen nooit hetzelfde zijn en de weg naar het resultaat dagelijks/weekelijks of maandelijks vanaf een andere zijde wordt belicht. Veel voorkomende doelstellingen zijn:

- Afvallen (waaronder ook obesitas)
- Spiermassa bijkomen
- Revalideren (denk o.a. knie, hamstrings, rug blessures)
- Conditie verbeteren/ conditie onderhouden
 - Houdingscorrectie
 - Weerbaarheidstraining

Maar uiteraard werk ik ook met de doelstellingen die hier boven niet beschreven staan.

Veelal bezig in de fitness geeft mij veel bagage en kennis. Naast mijn kennis als Personal Trainer is er bij WorkoutCentre Be You ook een sporttherapeut en diëtist werkzaam. Tijdens de PT periode zal de PT klant ook informatie vergaren van de sporttherapeut en diëtist wat betreft de do' and the don'ts in de sport en voeding.

Kennis is macht en ervaring is de beste leermeester. Meer informatie over Roxanne?

Lees meer: http://www.personaltrainingbeyou.nl/personal-trainer/


Roxanne van BerkelOpleiding & Diplomas

Diploma's/ certificaten:

 - Cios sport en bewegen niveau 4
 - Cios Fitness trainer A
-  Cios aerobics & step aerobics
-  Cios Sport en Ontspanningsmasseur
 - Bokwa instructor, level 1
-  SH'BAM Lesmills instructor
-  Specialisatie vak PT (momenteel actief, maart 2015 voltooid)


Lees meer: http://www.personaltrainingbeyou.nl/curriculum-vitae/

Ervaring

Behaalde resultaten

Op het moment dat er Personal Training wordt gegeven, wordt er altijd gestreeft voor het behalen van persoonlijk gestelde doelstellingen.
Onderstaand vindt u een klein overzicht van behaalde resultaten van onze klanten:


Lees meer: http://www.personaltrainingbeyou.nl/resultaten/

Extra info

Wie zijn wij?

Wij zijn drie professionals met dezelfde visie en een passie voor het vak. Onze verschillende expertises vullen elkaar naadloos aan bij het bereiken van uw persoonlijke doelstelling. Een goede gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk, wordt volgens ons bereikt door drie, even belangrijke, basisvoorwaarden, namelijk:

- Goede training (arbeid)
- Gezonde voeding en
- Voldoende rust/herstel

Dit alles kunnen wij u bieden, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren en het huidige niveau.

Personal Trainer Roxanne van Berkel is eigenaresse van WorkoutCentre Be You. Zij verzorgt de Personal Training sessies na een zorgvuldige intakegesprek. Daarnaast biedt zij advies op maat voor optimale resultaten. Voor meer informatie over Roxanne, zie:http://www.personaltrainingbeyou.nl/personal-trainer/

Diëtiste Esmee Marsé weet alles over de ins en outs van de juiste voeding.
Voor het behalen van die persoonlijke voedings resultaten, kunt u bij haar terecht voor zowel reguliere als alternatieve voeding.
Een speciaal dieet nodig, door bijvoorbeeld een intolerantie? Bij Esmee kunt u terecht!
Voor meer informatie over Esmee, zie:http://www.personaltrainingbeyou.nl/dietiste/

Sporttherapeut Guus Breit draagt zorg voor medische fitnesslessen, voor de sporter die extra aandacht nodig heeft door een medische complicatie. Daarnaast biedt hij verschillende soorten nazorg, zoals hersteltrainingen en verschillende soorten massage.
Ook voor adviezen over deze onderwerpen is Guus een vakkundig aanspreekpunt.
Voor meer informatie over Guus, zie:http://www.personaltrainingbeyou.nl/sporttherapeut/


Lees meer: http://www.personaltrainingbeyou.nl/wie-zijn-wij-/