Utrecht
0/50 ratings
Proefles aanvragen
Sander Dorresteijn
Sporten die wij aanbieden
Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Fitness Hardlopen H.I.I.T. Kettlebell Morning Workouts Naschoolse sportactiviteiten Outdooractiviteiten Personal training Senioren fit Sport en spel voor kinderen Sportpartijtjes Tennis
Specialisme
Mijn specialisme is het sporten met kinderen. Ik heb jarenlange ervaring in het werken en sportief bezig zijn met kinderen. Hierdoor ben ik in staat om allerlei sportieve activiteiten te verzorgen voor deze doelgroep.
Waar geloof ik in als trainer?

Ik ben van mening dat kinderen (en volwassenen) meer moeten gaan bewegen. De motorische vaardigheden zijn bij de meeste kinderen afgenomen in de afgelopen jaren. Kinderen kunnen veel leren van lekker sporten!

Opleiding & Diplomas
AALO Fitness Trainer Level 1, AALO Fitness Trainer Level 2, AALO Bootcampinstructeur, BHV
Ervaring

Sinds mei 2015 ben ik eigenaar van Sport Je Fris. Daarvoor heb ik een aantal jaren bij Fit For Free gewerkt. Sport Je Fris heeft ervaring met Kids Bootcamp, Bootcamp voor volwassenen en Ouder & Kind Training. Daarnaast wordt er ook Personal Training en Small Group Training gegeven.


Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
Voor een leuke en sportieve workshop of training bent u bij mij aan het juiste adres. Zowel voor kinderen als volwassenen weet ik altijd een leuke en sportieve activiteit te verzorgen.
Extra info

U kunt mij in huren voor: Kids Bootcamp, Volwassenen bootcamp, Sportworkshops, Kinderfeestjes, Personal Training en Small Group Training.