Almere
5/51 rating
Proefles aanvragen
Sandra de Looff-Landkroon
Sporten die wij aanbieden
Afvalspecialist Bewegen voor ouderen Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Earlybird Workouts Fatburning Fitness Fitte moeders Functionele fitness Grit (groepsfitness) Hardlopen H.I.I.T. Lifestyle coach Morning Workouts Naschoolse opvang activiteiten Obstacle run trainer Outdooractiviteiten Personal training Skiën Spinning (groepsfitness) Sport en spel voor kinderen Sportevenementen Total workout Vitaliteitscoach Wandelen Zwangerschapsfitness
Specialisme
Een nieuwe levensstijl aanleren bij mensen om ervoor te zorgen dat ze zich dagelijks fit en gezond voelen zonder daarbij moeilijk te moeten diëten. 


Waar geloof ik in als trainer?
Ik geloof dat er altijd een manier te vinden is waarop jouw doel te behalen is. Je moet uit je comfort zone durven stappen als je een doel wilt bereiken wat misschien in eerste instantie onmogelijk lijkt. 


Opleiding & Diplomas
  • Bootcamp Instructor
  • AALO Fitnesstrainer Level 1 tm 3
  • Bezig met opleiding AALO tot Personal Trainer
  • Diploma Skilerares
Ervaring

Ik ben sinds 2010 bezig met sporten en gezond leven. Ik heb zelf veel ervaringen opgedaan door mee te doen aan verschillende wedstrijden waaronder; Hardlopen, triathlon, obstacle runs, bodybuilding. In de tussentijd ben ik ook opleidingen gaan volgen om mijn kennis hierover te verbreden. Daarna ben ik begonnen met begeleiden van een aantal mensen die hun levensstijl wilde veranderen. Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?
  1. thuis trainen
  2. samen boodschappen doen
  3. samen de keuken in
  4. 24/7 bereikbaar
  5. geen uurtarief
Extra info

​Ik ben een jonge enthousiaste meid die haar werk met passie doet en er werkelijk wilt zijn voor haar klanten. Ik kijk kijk net even verder dan bijv. alleen "willen afvallen". Ik geef klanten met liefde wat meer tijd en aandacht. Ik doe bijvoorbeeld een keer samen boodschappen met je of duik samen de keuken in om te koken. Daarnaast kom ik aan huis voor de trainingen.