Zoetermeer
3.5/52 ratings
Proefles aanvragen
Stefan Koot
Sporten die wij aanbieden
Aangepast sporten Afvalspecialist Atletiek BBB Bewegen voor ouderen Boksen Bootcamp Bootcamp voor beginners Bootcamp voor gevorderden Circuittraining Conditietraining Core power Core stability training CrossFit Dansen Duintraining Earlybird Workouts Fatburning Fitness Fitte moeders Gewichtheffen Golf Gymnastiek Hardlopen Hiphop Insanity Lifestyle coach Medisch fitness Morning Workouts Obstacle run trainer Performance specialist Personal training Sportevenementen Sporten met een beperking Sportmassage Teambuildingsactiviteiten Vitaliteitscoach Voedingscoach
Specialisme
SPARK Personal Training is een specialist op het gebied van personal training en lifestyle coaching. Binnen SPARK werken we met een team van professionals om u van dienst te kunnen zijn met iedere doelstelling.
Met professionaliteit, flexibiliteit en een grote capaciteit zijn wij in staat om u niet alleen op ieder moment van de dag bij te kunnen staan maar u ook van compleet maatwerk te kunnen voorzien ongeacht de omstandigheden.

Door middel van een persoonlijk plan welke wij samen met u opstellen bepalen wij de weg die wij gaan bewandelen met u. Daarnaast kiezen wij uit ons team van Personal Trainers altijd de trainer die het beste bij u past!


Opleiding & Diplomas
Aalo Fitness Docent. Aalo Fitness Master. Aalo Personal Trainer.
 Fit!vak A, Fit!vak B, NASM Personal Trainer. NGS Sportmassage


Ervaring
Zelf heb ik 5 jaar ervaring als Personal Trainer met daarbij de nodige werkervaring binnen fitnesscentra, van instructeur tot aan Fitnessmanager. Buiten dat ik actief ben als Personal Trainer voor particulieren, bedrijven en sportverenigingen ben ik actief als docent voor de rijkserkende branche-organisatie Fit!vak.


Extra info
Mocht u kiezen voor SPARK, kiest u niet alleen voor mij, Stefan Koot, maar ook voor mijn team van specialisten.           In mijn team van trainers zitten gedreven professionals die er alles aan doen om uw doel te bereiken. Denk hierbij aan fysiotherapeuten, Personal Trainers, Ex-Topsporters en voedingsdeskunige.