Almere
4.5/58 ratings
Proefles aanvragen
Fit Body 'N Mind
ContactpersoonTesting
Suraya Ajubi
Sporten die wij aanbieden
Afvalspecialist BBB Bootcamp Circuittraining Conditietraining Core stability training Fitness H.I.I.T. Kettlebell Kickboksen Lifestyle coach Personal training TRX Voedingscoach Zaktraining
Specialisme

Circuittraining, smallgroup training, afvallen, krachttraining (spieropbouw, spierdefinitie, spiermassa), HITT training.

Waar geloof ik in als trainer?

Ik geloof erin dat als je mindset on point is dat je alles kan bereiken wat je wil! FIT BODY 'N MIND!

Opleiding & Diplomas

Diploma Personal Coach NHBO

Ervaring

Ik ben sinds 2016 actief als personal trainer en ik heb al jaren ervaring met sporten en voeding.


Daarnaast is sporten en voeding een lifestyle voor mij, dus ik heb van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt.

Waarom zouden mensen contact met mij opnemen?

Omdat ik ervoor zorg dat je je doelen behaalt met de juiste techniek en dit op een leuke manier van trainen. Ik krijg je fit in no time als je je 100% ervoor inzet! Ik maak voor jou op maat gemaakte training en voedingsschema!

Extra info

Ik ben in te huren voor personal training 1 op 1, duo training (met je vriendin of partner), smallgroup training vanaf 3 tot max 6 personen en bootcamps vanaf 4 tot 12 personen. Ik geef het liefst buiten trainingen met mijn eigen sportmaterialen, lekker in de buitenlucht. Daarnaast geef ik in de sportclub Days gym les in de gooisekant, maar ook bij jou thuis is het mogelijk!! Als je serieuze plannen hebt om uw doelen te behalen, ben je bij mij op het juiste adres! Minder praten, meer doen! 100% geven en je zult met een heerlijk en fit gevoel naar huis keren.